NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

(62 reviews customer)

78.87$

230 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Selection Standard ing 9-13 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 9-13
free
Standard Pilihan Uellow
Ya
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
10.05$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 14
36.91$
EMS
Ya
dina 61
36.91$
e-EMS
Ya
dina 11
53.66$
DHL
Ya
dina 8
53.74$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
54.91$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    NOYAFA NF-8508 Jaringan Kabel Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Isi Ulang Jaringan Line Finder Kawat PoE Checker 1

    NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

    78.87$

    Takon Pitakonan


      Share

    fitur:
    Fungsi Pengujian Pemancar: kalebu tes kesinambungan kabel, pindai kabel, kelip-kelip port, pangukuran dawa kabel, tes PoE, tes QC kanggo sirah kristal, OPM (meter daya optik) lan fungsi VFL (lokasi kesalahan visual).
    Test POE: identifikasi otomatis midspan / endspan / daya dening 8 intine, identifikasi otomatis piranti standar lan nonstandard.
    Optical Power Meter: 850/1300/1310/1490/1550/1625nm ngalih dawa gelombang; ngoper unit ing dBm, dB, utawa mw, uw, nw; lan ngalih REF.
    Fungsi Lokasi Fault Visual: ndeteksi lan nemokake serat serat, uga masalah kayata sambungan sing ora apik, serat bend utawa retak.
    Fungsi panrima: pangaturan sensitivitas, kabel jaringan terlindung tanpa beban 300m/kabel jaringan terlindung non-kosong, deteksi NCV, fungsi lampu, lsp.
    Deteksi Tegangan Non-kontak: panrima bisa digunakake kanggo ndeteksi voltase AC kabel listrik rumah tangga.
    Fungsi madhangi: panrima sing dirancang nganggo lampu kanggo lampu tambahan ing wilayah kerja sajrone operasi.
    Baterei Dioperasikake: pemancar lan panrima wis dibangun kanthi baterei polimer 1500mAh, ora perlu ngganti baterei, ngisi daya tipe-C, kanthi indikator pangisian daya lan indikator baterei sithik.
    Setelan liyane: padhange lampu latar (level 1/2/3), wektu lampu latar (MAX/1min/30S/15S), wektu mati otomatis (15min/30min/1h/2h/mati), lampu kilat abang ing fungsi VFL (cepet sumunar / sumunar alon / ON).
    Aplikasi Wide: cocok kanggo rekayasa garis jaringan lan karya pangopènan telekomunikasi, komputer, konduktor logam liyane, lsp.

    specifications:
    Bahan: ABS
    Tipe Kabel: CAT5/CAT6
    Tegangan: 60V
    Paket Bobot: 586g / 20.67oz
    Ukuran Paket: 24 * 16.5 * 5.5cm / 9.45 * 6.50 * 2.17in

    TRANSMITTER:
    Wiremap Port: RJ45
    Kontinuitas Jarak Jauh: ≥300m
    Urutan Kabel lan Test Fault: Ya
    STP/NTP: Ya
    Short Circuit Pangeling: Ya
    Anti-jamming lan Mode Normal: Ya
    Frekuensi Transmisi Audio: 455KHz
    Jarak Transmisi Audio: RJ45 300m
    NVL: 10 mW
    Pengukur Daya: 850/1300/1310/1490/1550/1625nm (panjang gelombang)
    Crimping: RJ45-8 intine, dawa min ≥10cm
    Prompt Tegangan Rendah: Sumber Daya: baterei lithium polimer 3.7V 1500mAh
    Ukuran: 148*70*32mm/5.83*2.76*1.26"

    Panampa:
    Pindai Saiki: ≤300mA
    Kontinuitas Jarak Jauh: ≥300m
    Deteksi NCV: Ya
    Lampu: Iya
    Low Voltage Prompt: Ya
    Sumber Daya: baterei lithium polimer 3.7V 1500mAh
    Ukuran: 198*50*28mm/7.80*1.97*1.10"

    Daftar Paket:
    1 * Pemancar
    1 * Panrima
    1 * RJ45 Adaptor Line
    1 * RJ11 Adaptor Line
    1 * Garis Uji Klip Buaya
    1 * Tipe-C Kabel Data
    1 * Earphone
    1 * Kantong
    1 * Manual (Inggris)

     

    bobot 0.6 kg
    dimensi 15 × 10 × 15 cm
    Brand Name

    NOYAFA

    GTIN

    2000002391708

    Asal

    Mainland China

    Certification

    CE

    Panggil model

    NF-8508

    Koleksi

    Tester Kabel

    paket

    Ya

    Adhedhasar review 62

    4.81 sakabèhé
    83.87%
    12.9%
    3.23%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 62 kanggo NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

    1. s *** n -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    2. U *** o -

      Dipriksa. Nyambut gawe. Aku nyaranake.

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    3. M *** v -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    4. O *** i -

      Kabeh apik, apik.
      Moskow bisa mati !!!

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    5. a *** a -

      Kabeh apik banget, kerjane apik banget, bakal mbantu aku akeh babagan jaringan lan kamera IP. Aku teka awal, cepet banget.

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    6. O***g -

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    7. m *** r -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    8. UShopper -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    9. UShopper -

      Persis kaya sing diterangake. Produk apik banget, penjual apik !!
      Butuh 46 dina kanggo tekan Brasil.
      Pajak ing R $ 389 dening RfB + R $ 15,85 kiriman pos.

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    10. UShopper -

      warna: Kapal NF-8508 from: BONGSO SPANYOL

    11. J *** s -

      Piranti kasebut apik banget, praktis lan gampang digunakake. Katon cukup angel, banget. Nanging, aku ngeweruhi sing fungsi sing ngandika kadohan saka kabel ora supaya pas.

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    12. UShopper -

      Bom produk
      Worth the Money
      Rawuh ing kurang משבועיים
      Menehi tes saka
      Test kabel dawa bolong sakabèhé locator נתקים kabeh 2 pasangan menehi informasi.
      Quality test pressing קונקטורים.
      Tes standar jaringan kabel.
      Bip analog utawa digital.
      Inspeksi sambungan kacepetan kanggo kalebu flicker בסוויץ '.
      Test cahya laser optik מהבהבה / tetep.
      Tes nutup dawa optik cahya kanggo kabeh gelombang.
      Kajaba iku, בזמזם nduweni fungsi kanggo ndeteksi voltase listrik.
      Ngirit kerja full time-ing kabeh media wong utawa kudu kaya ngono

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    13. S *** r -

      warna: Kapal NF-8508 from: Czech Republic

    14. F *** v -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    15. R *** i -

      warna: Kapal NF-8508 from: Poland

    16. tindak -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    17. C *** a -

      Product cocog karo pangarepan!

      warna: Kapal NF-8508 from: BONGSO SPANYOL

    18. UShopper -

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    19. UShopper -

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    20. Y *** e -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    21. M *** s -

      warna: Kapal NF-8508 from: GERMANY

    22. A *** v -

      Ora elek, cepet lan trep yen duwe baterei, ora perlu ngukus karo baterei.

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    23. O *** t -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    24. T *** h -

      Aku nampa produk 3 dina kepungkur lan wis mbayar dhewe. Kita kudu konfirmasi ing ngendi 10 kabel dihentikan lan kanthi Akurasi 100% bisa nada lan nemokake ing ngendi dheweke mandheg.

      warna: Kapal NF-8508 from: Amerika Serikat

    25. t *** r -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    26. A *** z -

      Piranti sing apik banget

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    27. UShopper -

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    28. g *** r -

      Cepet dikirim 3 dina. Aku ora ngerti kok baya kalebu lan, uga konektor BNC ilang kanggo pangukuran

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    29. V *** h -

      Dikirim mung enggal, secara harfiah rong dina mengko. Katon apik, kabeh katon kerjane. Ora ngerti mung apa dheweke ngukur jarak menyang tebing. Koyone nuduhake yen vena kapindho wis rusak, nanging ngukur dawa pasangan, lan ora urat individu, lan ana kabeh sing padha dawa.

      warna: Kapal NF-8508 from: Russian Federation

    30. 봉***안 -

      Regane apik.
      Pangukuran daya optik uga apik.

      warna: Kapal NF-8508 from: China

    SKU: VJOTN312SHAW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori