Kamera digital Nikon Z7 II Z7 Full-Frame Mirrorless 4K HD Video

Rega asli yaiku: 8,708.36 $.rega saiki: 4,354.19 $

9 ing Simpenan

Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sc7cc074f5e0a4084b248c3ff981873f3K

    Kamera digital Nikon Z7 II Z7 Full-Frame Mirrorless 4K HD Video

    Rega asli yaiku: 8,708.36 $.rega saiki: 4,354.19 $

    Takon Pitakonan


      Share

    NEW NIKON Z7 II Z7 Mark 2 Kamera Profesional Full-Frame Kamera Digital Kamera Mirrorless 4K Video HD

    bobot 1.8 kg
    dimensi 15 × 15 × 15 cm
    Brand Name

    Nikon

    GTIN

    2000002884873

    Model Nikon Kab

    Z7 Mark II

    Resolusi Video

    4K

    MegaPixel sing Efektif

    > 42 MP

    Fitur Khusus

    Setelan App, WiFi, Pangenalan pasuryan

    Basa Ndhukung

    Jepang, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Portugis, Rusia, Inggris, Swedia, Polandia, Yunani, Turki, Korea, Walanda, Spanyol Amerika Latin, Portugis Brasil, Tionghoa Sederhana, Tionghoa Tradisional, Ukrainia

    Ukuran Sensor (inci)

    Full-Frame

    Gunung Lens

    Nikon Z Mount

    Jinis Setel

    Fuselage

    Asal

    TH (Asal)

    Sensitivitas ISO

    64-25600

    Jinis Tilik gambar

    Elektronik

    paket

    Ya

    bobot

    615

    Tipe Layar

    Layar Tutul, Layar Puteran

    Panggil model

    Z7 II

    Tipe Kartu memori

    Dual Slot SD

    Certification

    CE

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Kamera digital NIKON Z7 II Z7 Full-Frame Mirrorless 4K HD Video"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: P4NHAAW57Y54 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori