Dompet Wanita Baru Dompet Wanita Wristlet Handbags Dompet Koin Ritsleting Panjang Clutch Dompet Pemegang Kartu Burse Tas Billfold Dropshiping

(26 reviews customer)

Rega asli yaiku: 12.58 $.rega saiki: 6.92 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Dompet Wanita Baru Dompet Wanita Wristlet Handbags Dompet Koin Ritsleting Panjang Kopling Dompet Pemegang Kartu Burse Tas Billfold Dropshiping 1

    Dompet Wanita Baru Dompet Wanita Wristlet Handbags Dompet Koin Ritsleting Panjang Clutch Dompet Pemegang Kartu Burse Tas Billfold Dropshiping

    Rega asli yaiku: 12.58 $.rega saiki: 6.92 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Hot Sale Fashion Wanita Dompet Wanita Tas Tangan Dompet Koin Panjang Clutch Dompet Kartu ID Pemegang Tas Burse

    Dompet standar, lining Full.bisa sijine kertu, dhuwit, Iphone etc.

    Bahan: PU Kulit.

    Ukuran: 18*9 cm.

    Amarga saka cahya lan amba, werna gambar bisa rada beda saka obyek nyata, muga-muga sampeyan bisa ngerti!

    Kabeh ukuran diukur nganggo tangan, bisa uga duwe kesalahan 1cm ~ 2cm. Sampeyan bisa ngerti!

    bobot 0.12 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    EXBX

    GTIN

    2000002533252

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Lining Material

    Kulit sintetis

    Material utama

    PU

    Komposisi Material

    Kulit PU + Hardware

    Dawane Dompet

    Long

    gaya

    fashion

    Panggil model

    Tas wanita

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Dhuwur Dhuwit

    10cm

    Length item

    19cm

    Tipe Item

    dompet

    Dekorasi

    Ana

    Bobot Item

    120g

    Tipe Pola

    Patchwork

    Interior

    Kompartemen Interior, Kantong Ritsleting, Kantong Ritsleting Dalaman, Kanthong Slot Interior, Kanthong Koin, Kompartemen Cathetan, Wadah Kartu

    Gender

    WOMEN

    dompet

    Clutch Dompets

    is_customized

    Ya

    Werna

    Model 17

    Adhedhasar review 26

    4.38 sakabèhé
    65.38%
    23.08%
    0%
    7.69%
    3.85%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 26 kanggo Dompet Wanita Baru Dompet Wanita Wristlet Handbags Dompet Koin Ritsleting Panjang Clutch Dompet Pemegang Kartu Burse Tas Billfold Dropshiping

    1. А *** к -

      Iku teka ing wektu, aku banget

      Disukai, matur nuwun

      warna: Black

    2. A *** r -

      warna: Black

    3. 2 *** r -

      Kualitas apik, katon kaya karton.
      Pengalaman sing ala banget

      warna: Dark Pink

    4. A *** e -

      warna: Pink

    5. О***ц -

      Barang teka ing wektu, dhompet padha kaya ing katrangan, pinten bakal ngawula kanggo nuduhake wektu.

      warna: Red

    6. C *** r -

      warna: werna abu-abu

    7. A *** y -

      tresna

      warna: Blue

    8. t *** r -

      warna: Red

    9. r *** r -

      warna: werna abu-abu

    10. 0 *** r -

      warna: werna abu-abu

    11. YShopper -

      warna: Black

    12. S *** R -

      Kualitas super katon kaya gambar

      warna: werna abu-abu

    13. L *** a -

      Katon banget gayane. Aku seneng. Aku njupuk kanggo 299, malah kanggo sore, malah kanggo preian, malah kanggo saben dinten gesang

      warna: Black

    14. YShopper -

      warna: Red

    15. S *** a -

      warna: Black

    16. YShopper -

      Godhong lawang ilang paillete

      warna: Blue

    17. f***m -

      Paket ora ditampa

      warna: Black

    18. J *** v -

      warna: werna abu-abu

    19. S *** Y -

      warna: Black

    20. S *** m -

      Dompet sing apik banget, aku seneng. Minangka ditampilake ing gambar. apik kanggo saben dina, lan nggunakake partai. Pangiriman cepet.

      Matur nuwun sanget seller. Bakal tuku liyane saka bakul iki rauh.

      warna: Black

    21. S *** m -

      Dompet sing apik banget, aku seneng. Minangka ditampilake ing gambar. apik kanggo saben dina, lan nggunakake partai. Pangiriman cepet.

      Matur nuwun sanget seller. Bakal tuku liyane saka bakul iki rauh.

      warna: Dark Pink

    22. YShopper -

      warna: Black

    23. 5 *** r -

      Standar miskin

      warna: werna abu-abu

    24. K *** a -

      warna: Black

    25. F *** t -

      uga

      warna: Black

    26. j *** j -

      warna: Black

    SKU: Q7W75IH3YHKW Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori