NEW A1708 Laptop SSD 256GB 512GB kanggo Macbook Pro Retina 13.3

40.20$ - 188.08$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H3923eb23720442f7ad40d8c9e7c4c1f48

    NEW A1708 Laptop SSD 256GB 512GB kanggo Macbook Pro Retina 13.3

    40.20$ - 188.08$

    Takon Pitakonan


      Share

    FOR 2016 2017 MODEL MACBOOK PRO13 A1708

    Babagan Produk

    · Garansi: 1 taun

    · Model: SSD A1708

    · Taun: Pungkasan 2016, Pertengahan 2017

    · Kapasitas: 128GB, 256GB 512GB 1TB

    · Kondisi: Refit NEW

    · Akses menyang tim teknis lan dhukungan pelanggan full-time

    · Paket kalebu:

    1.1 Pcs x A1708 SSD(Kita bakal nginstal sistem Mac OS kanggo sampeyan.)

    2.1 Set x TOOL

    Apa sampeyan kudu ngerti?

    · Jeneng Produk: A1708 SSD 2016 / 2017 Taun

    · Iki minangka SSD Refit

    · Refit NEW, 100% Diuji Karya

    Pènget: Pls mriksa kaping pindho jinis antarmuka ssd lan taun lan model sing cocog sadurunge sampeyan tuku!

    Kompatibel:


    Sadurunge ngganti SSD, priksa manawa komputer wis dipateni. Yen sampeyan ora yakin, copot kabel sing nyambungake baterei. Deleng gambar ing ngisor ikiSadurunge ngganti SSD, priksa manawa komputer wis dipateni. Yen sampeyan ora yakin, copot kabel sing nyambungake baterei. Mangga mirsani gambar ing ngisor iki

    Mbongkar Langkah

    Menehi set lengkap alat lan mbenakake ngawut-awut


    Pameran Scene

    Apa iki bisa digunakake?

    · Yen sampeyan ora ngerti jinis lan taun notebook, mangga wenehake foto cangkang ngisor menyang layanan pelanggan. Layanan pelanggan bakal mbantu sampeyan.

    · Sampeyan bisa ndeleng informasi sing luwih akurat babagan sistem MAC

    Garansi:

    · Periode babar pisan 1 taun, kabeh produk bisa diganti utawa dijamin sak periode babar pisan. Garansi produk nilai dhuwur. Sampeyan kudu bali paket.

    · Hubungi kita nalika produk ora bisa digunakake. Kita duwe insinyur profesional kanggo mbantu sampeyan. Kita bakal nyedhiyani layanan sawise-sales apik. Mangga aja ngirim regejegan ing umum utawa ngirim komentar negatif. Sampeyan bakal kelangan babar pisan.

    · Perusahaan kita adol kabeh jinis drive solid state. Yen sampeyan tetep sesambetan long-term karo kita. Kita bakal menehi rega sing luwih apik. Perpanjangan wektu babar pisan

    · Yen sampeyan nggawe pesenan, tampa kabeh kabijakan ing ndhuwur.

    Penafian:

    · stiker babar pisan diselehake ing kabeh drive. Mbusak utawa ngrusak stiker iki bakal mbatalake garansi 1 taun lan kabijakan bali tanpa kesalahan 30 dina.

    · Tampilan drive bisa uga ora cocog karo foto, amarga kita terus nambah desain

    · Para panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya adat / impor internasional

    bobot 0.2 kg
    dimensi 13 × 8 × 8 cm
    Brand Name

    IMIDO

    GTIN

    2000002841999

    Asal

    Mainland China

    Cooling Fin

    Ora Ana

    Jinis Bis

    PCIe 3.0 × 4

    Jinis Lampu kilat Nand

    MLC

    Protokol Transportasi

    NVME

    Tipe antarmuka

    PCI Express

    controller

    A1708

    RGB

    YES

    Size

    PCI-e

    aplikasi

    laptop

    paket

    Ya

    Koleksi

    Internal

    gaya

    SSD

    Certification

    CE, FCC

    Type1

    Internal

    kondisi

    ndandani maneh

    TAHUN

    2016 2017

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama mriksa "SSD Laptop A1708 Anyar 256GB 512GB kanggo Macbook Pro Retina 13.3"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: WDX6SGGFST2C Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori