BARU 4 Warna untuk HP 207a Toner Cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP

Rega asli yaiku: 44.33 $.rega saiki: 37.68 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Metode Pengiriman Penjual ing 20-38 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 20-38
free
Metode Pengiriman Penjual
Ora Ana

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H47779833864a4344ac16067b5d063e26V

    BARU 4 Warna untuk HP 207a Toner Cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP

    Rega asli yaiku: 44.33 $.rega saiki: 37.68 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Untuk HP 207a toner cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw warna printer cartridge M155 M182nw w2110a w2310A bubuk cartridge

    Model Kartrid Toner: 207A
    Cathetan: Ora nganggo chip
    Versi standar: ireng 35 gram werna 35 gram

    Jumlah kaca sing dicithak:
    Versi standar: kira-kira 1500 kaca ireng lan 1500 kaca werna (5% jangkoan kanggo gambar A4)

    Model sing ditrapake: HP COLOR LASERJET PRO M255DW/M255NW
    HP WARNA LASERJET PRO MFP M282NW/M283FDNM283FDW
    HP WARNA LASER JET PRO M155A/M155NWHP WARNA LASER JET PRO MFP M182N
    M182NW/M183FW

    Babagan Logistik

    1. Amarga tinta lan bubuk minangka barang khusus kanggo transportasi, kita kudu ngangkut paket liwat logistik liyane. Umume Eropa, Amerika Utara, Rusia, lan sawetara negara Asia bisa teka sajrone 15-60 dina.
    2. Yen sampeyan butuh transportasi logistik sing cepet, kita duwe pilihan logistik sing bisa teka ing 7-18 dina.
    3. Yen sampeyan nemtokake transportasi standar toko Kuning, kita bisa ngliwati transportasi standar toko Kuning, amarga ana kemungkinan cilik kanggo ngliwati pengawasan safety.
    4. Nomer nelusuri sing sampeyan entuk ora mesthi asil pungkasan. Bisa uga owah. Nomer pelacakan minangka nomer pelacakan sing pungkasane tekan wilayah sampeyan. Kita ora bisa njaluk nomer nelusuri kanggo transfer ing wektu. Kita kudu takon liwat pengiriman barang. Yen sampeyan perlu, sampeyan bisa hubungi kita 15 dina sawise barang dikirim.

    Babagan Produk

    1. Kemasan produk bakal diganti amarga produksi. Anggere ora mengaruhi panggunaan, kita ora bakal mbalekaken sampeyan kanggo regejegan bab inconsistencies packaging.
    2. Yen sampeyan wis nampa produk rusak lan produk salah utawa nimbulaké dissatisfaction, hubungi kita sadurunge sampeyan mbukak regejegan.
    3. Mangga tuku miturut model kartrij tinta sing sampeyan gunakake. Model sing digambarake ing pariwara mung kanggo referensi. Sampeyan kudu tuku model sing dituduhake dening printer sampeyan. Kita ora bakal menehi ganti rugi kanggo sampeyan tuku model sing salah.
    4. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kita ing wektu.

    Babagan sawise-sales

    1. Yen sampeyan nampa produk rusak / ora bisa digunakake, sampeyan bisa hubungi kita kanggo mriksa apa masalah karo produk lan rembugan,
    2. Yen kita salah ngirim produk, please nyedhiyani gambar produk, bobot paket lan informasi liyane, kita duwe sistem produk kanggo mriksa.
    3. Yen sampeyan tuku produk salah, kita ora bisa nyedhiyani layanan mbalekaken
    4. Yen sampeyan duwe regejegan babagan gagal pangiriman amarga alamat sing salah / ora mbayar pajak / ora bisa hubungi / etc., kita ora setuju kanggo mbalekaken ,Sampeyan kudu maca kabeh syarat kasebut kanthi teliti sadurunge tuku, yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan bisa hubungi kita.

    bobot 0.58 kg
    dimensi 14 × 12 × 8 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002857730

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    Kartrid Toner, Ora Kanthi Chip

    Feature

    kompatibel

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "4 Warna Anyar Kanggo Kartrid Toner HP 207a M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP”
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: TJS7MRZ3YJYY Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori