Headset Bluetooth Nirkabel Neck Kanthi Pengurangan Noise Stereo Lan Kartu Plugin Universal

(76 reviews customer)

5.52$

3892 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Headset Bluetooth Nirkabel Neck Kanthi Pengurangan Noise Stereo Lan Kartu Plugin Universal 1

    Headset Bluetooth Nirkabel Neck Kanthi Pengurangan Noise Stereo Lan Kartu Plugin Universal

    5.52$

    Takon Pitakonan


      Share

    Headset Bluetooth Nirkabel Neck Kanthi Pengurangan Noise Stereo Lan Kartu Plugin Universal

    bobot 0.062 kg
    dimensi 18 × 5 × 5 cm
    Material

    Silika gel

    GTIN

    2000002924487

    Kategori

    Telpon & Headphone

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ora Ana

    Kontrol Volume

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Jinis Wireless

    bluetooth

    Komunikasi

    Wireless + Wired

    gaya

    Ing kuping

    Certification

    CE

    Asal

    Mainland China

    Brand Name

    YP

    Adhedhasar review 76

    4.71 sakabèhé
    74.67%
    22.67%
    1.33%
    1.33%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 76 kanggo Headset Bluetooth Nirkabel Neck Kanthi Pengurangan Noise Stereo Lan Kartu Plugin Universal

    1. J *** a -

      Bojoku seneng headset. Aku bakal pesen siji sing sampurna.

      warna: Black

    2. s *** r -

      mbah putri tresna iku! Dheweke ora cukup tuwa kanggo jinis nirkabel. Iki minangka pengganti sing apik nganti dheweke siap

      warna: Black

    3. A *** n -

      barang sing apik banget lan persis sing dakkarepake

      warna: Black

    4. L *** s -

      headphone Bluetooth sing apik banget tinimbang sing diarepake bintang lima plus pengiriman cepet.

      warna: Black

    5. E *** e -

      Kanggo rega sing oke

      warna: Black

    6. D *** y -

      Produk sing apik banget lan kerjane satus

      warna: Black

    7. UShopper -

      Good

      warna: Black

    8. M *** z -

      Aku seneng banget, regane apik lan anget banget, dilindhungi kanthi apik kanggo pengiriman

      warna: Black

    9. UShopper -

      kuciwa banget. item banget tipis, ora bakal dipasangake karo telpon lan ora seneng yen earbuds mung macet.

      warna: Black

    10. G *** d -

      Koyone kerja OK. Kita bakal weruh suwene suwene.

      warna: Black

    11. J *** n -

      Aku seneng banget iki. nyaman lan entheng. gampang dipasangake karo telponku

      warna: Black

    12. L *** d -

      Iki nduweni kualitas swara sing apik..kontrol gampang digunakake…

      warna: Black

    13. M *** a -

      Aku seneng banget. Swara gedhe. Praktis banget kanggo nggawe lan nampa telpon. Volume apik banget.

      warna: Black

    14. b***r -

      Aku entuk iki kanggo aku nanging aku ora ngerti carane nggunakake, nganti ana sing nulungi aku. nanging ora apa-apa.

      warna: Black

    15. UShopper -

      Nice kanggo rega. Aku seneng nganggo dheweke nalika mlaku-mlaku

      warna: Black

    16. L *** s -

      Aku teka sadurunge pesenan lan kualitas apik banget kanggo rega

      warna: Black

    SKU: QLXO24MOB33C Kategori:  Tags: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori