Headset sing kompatibel karo Bluetooth sing dipasang ing leher Olahraga Headset Nirkabel Earphone Baterei Gedhe karo Kartu Suction Magnetik Binaural

(6 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Neck-mounted Bluetooth Headset Olahraga Headset Nirkabel Earphone Baterei Gedhe karo Kartu Binaural Suction Magnetik 1

    Headset sing kompatibel karo Bluetooth sing dipasang ing leher Olahraga Headset Nirkabel Earphone Baterei Gedhe karo Kartu Suction Magnetik Binaural

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.04 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    esuk desslo

    GTIN

    2000002452768

    gaya

    Neckband

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Asal

    Mainland China

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Komunikasi

    Wireless

    Kontrol Volume

    Ya

    Certification

    Ana

    Tipe Plug

    Ana

    Range Frekuensi Tanggepan

    -Hz

    Jinis Wireless

    bluetooth

    konektor

    Ana

    fungsi

    Kanggo Ponsel, Olahraga

    Adhedhasar review 6

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 6 kanggo Headset sing kompatibel karo Bluetooth sing dipasang ing leher Olahraga Headset Nirkabel Earphone Baterei Gedhe karo Kartu Suction Magnetik Binaural

    1. YShopper -

      warna: Black

    2. S *** t -

      warna: Red

    3. S *** t -

      baterei awet, mikropon sampurna, swara resik lan kuwat

      warna: Lampung

    4. A *** i -

      kaya ing gambar, pangiriman cepet banget .. teka ing Nigeria mung 20 dina

      warna: Black

    5. E***Q -

      Kualitas apik lan pangiriman cepet banget

      warna: Black

    6. m *** r -

      warna: Black

    SKU: BQYJZ7LHXYIC Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori