NAVIFORCE Militer Chronograph Jam anti banyu Top Brand Men Watches

(1 review customer)

28.48$ - 31.52$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    NAVIFORCE Militer Chronograph Jam Tahan Air Top Brand Jam Tangan Pria 1

    NAVIFORCE Militer Chronograph Jam anti banyu Top Brand Men Watches

    28.48$ - 31.52$

    Takon Pitakonan


      Share

    Model: NAVIFORCE NF8020L

    Gerakan: Gerakan Kuarsa

    Jenis Kelamin: Pria & Lanang

    Gaya: Mode & Kasual & Olahraga

    Jinis Bahan Jendela Nelpon: Kaca Mineral Hardened

    Tipe Bahan Pita: Tali Kulit

    Tipe Gesper: Gesper

    Diameter dial: 46mm

    Kekandelan Kasus: 14mm

    Length Band: 260mm

    Werna Band: 24mm

    Bobot Product: 91g

    Fitur: 30M Water Resistant, Luminous, Tampilan Tanggal, Chronograph.

    Produk kalebu: jam tangan asli * 1, kertu garansi * 1, instruksi * 1

    Kita ndhukung pengiriman langsung lan grosir

    bobot 0.2 kg
    dimensi 11 × 9 × 7 cm
    Brand Name

    NAVIFORCE

    GTIN

    2000002348436

    Jenis Tipe Band

    kulit

    Panjang Band

    26cm

    Jenis Clasp

    Buckle

    Asal

    Mainland China

    gerakan

    Kwarsa

    Resistance Water Depth

    3Bar

    Bahan Kasus

    alloy

    Kekandelan Kasus

    14mm

    Materi Kothak & Kasus

    Paper

    Panggil model

    NAVIFORCE 8020L

    Lebar Band

    24mm

    Feature

    Stop Watch, Shock Resistant, Luminous, Auto Date, Chronograph, Complete Calendar, Water Resistant

    Diameter dial

    46mm

    Certification

    Ana

    Bentuk omah

    Babak

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Tipe Item

    Quartz jam tangan

    Watch Pria 2022

    Jam Tangan Pria 2022

    Watch Watch

    Jam Tangan Militer Relogio Masculino

    Mandheg

    Ya, ora ana informasi rega ing paket kasebut

    jam tangan naviforce pria

    Watch Military Tentara kanggo wong

    gaya

    Jam tangan Bisnis Kasual Olahraga Mewah

    Gaya 2

    Jam tangan Multifungsi Fashion Creative

    Jam Tangan Pria & Jam Tangan Lanang

    relogio hombre Relogio Masculino

    werna

    jam tangan pria green gold black siliver blue

    Adhedhasar review 1

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    1 review kanggo NAVIFORCE Militer Chronograph Jam anti banyu Top Brand Men Watches

    1. G *** a -

      Jam tangan ndhuwur.
      Rasio rega-kualitas sing apik banget.

      warna: SGNGN-BOX

    SKU: Y0KIT58NC8H9 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori