NAVIFORCE Luminous Hands Jam Tangan Pria Top Brand Jam Tangan Pria Tahan Air Olahraga Jam Tangan Pria Mewah Chronograph Quartz Pria Jam

(1 review customer)

28.48$ - 30.00$

Cepet! Swara 5 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Model: NAVIFORCE NF8020L

Gerakan: Gerakan Kuarsa

Jenis Kelamin: Pria & Lanang

Gaya: Mode & Kasual & Olahraga

Jinis Bahan Jendela Nelpon: Kaca Mineral Hardened

Tipe Bahan Pita: Tali Kulit

Tipe Gesper: Gesper

Diameter dial: 46mm

Kekandelan Kasus: 14mm

Length Band: 260mm

Werna Band: 24mm

Bobot Product: 91g

Fitur: 30M Water Resistant, Luminous, Tampilan Tanggal, Chronograph.

Produk kalebu: jam tangan asli * 1, kertu garansi * 1, instruksi * 1

Kita ndhukung pengiriman langsung lan grosir

bobot 0.25 kg
dimensi 11 × 9 × 7 cm
Brand Name

NAVIFORCE

GTIN

2000002643425

Jenis Tipe Band

kulit

Panjang Band

26cm

Jenis Clasp

Buckle

Asal

Mainland China

gerakan

Kwarsa

Resistance Water Depth

3Bar

Bahan Kasus

alloy

Kekandelan Kasus

14mm

Materi Kothak & Kasus

Paper

Panggil model

NF8020L

Lebar Band

24mm

Feature

Stop Watch, Lampu mburi, Tahan Guncangan, Cahya, Tanggal Otomatis, Kronograf, Tanggalan Lengkap, Tahan Banyu

Diameter dial

46mm

Certification

CE

Bentuk omah

Babak

Dial Material Window Type

Hardlex

Tipe Item

Quartz jam tangan

Jam Tangan Pria & Jam Tangan Lanang

Olahraga Watch Military Watches Relogio Masculino

jam tangan naviforce pria

Watch Military Tentara kanggo wong

jam tangan pria kab

jam tangan pria

Fitur 2

Jam Tangan Chronograph Pria

gaya

Jam tangan Bisnis Kasual Olahraga Mewah

Gaya 2

Jam tangan Multifungsi Fashion Creative

"jam tangan digital relogio naviforce kab

relogio hombre Relogio Masculino

Adhedhasar review 1

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

1 review kanggo NAVIFORCE Luminous Hands Jam Tangan Pria Top Brand Jam Tangan Pria Tahan Air Olahraga Jam Tangan Pria Mewah Chronograph Quartz Pria Jam

  1. YShopper -

    warna: RGCEDBN-KOTAK

SKU: CPK5XBMNXB6C Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
S0ae263b29cdd480eb63ac528257e344eH

NAVIFORCE Luminous Hands Jam Tangan Pria Top Brand Jam Tangan Pria Tahan Air Olahraga Jam Tangan Pria Mewah Chronograph Quartz Pria Jam

28.48$ - 30.00$

Takon Pitakonan