Multifungsi Kursi Mobil Pijat Tubuh Panas Mat Penutup Kursi Bantal Nyeri Leher Lumbar Dukungan Pad Pijat Punggung

(64 reviews customer)

Rega asli yaiku: 29.47 $.rega saiki: 20.92 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 16.52$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
16.52$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
18.52$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 11
107.21$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Multifungsi Kursi Mobil Pijat Tubuh Panas Mat Penutup Kursi Bantal Nyeri Leher Bantalan Bantalan Bantalan Pijat 1

    Multifungsi Kursi Mobil Pijat Tubuh Panas Mat Penutup Kursi Bantal Nyeri Leher Lumbar Dukungan Pad Pijat Punggung

    Rega asli yaiku: 29.47 $.rega saiki: 20.92 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Description:

    Bantal pijet iki cocog kanggo panggunaan mobil, omah utawa kantor, yaiku cara sing gampang kanggo nyuda stres lan ketegangan saben dina ing awak saka lelungan,

    kerja, lan faktor stres liyane. Digawe saka bahan dhuwur-bahan, kang luwih sehat lan loropaken kanggo lingkungan. Dibangun ing 5 motor kedher bisa menehi

    sampeyan bali nyaman, gulu, lumbar lan uga pijet pupu. Dadi, apa sing nunggu? Iki pancen produk sampurna kanggo sampeyan ngendhokke utawa

    pijet. Aja kantun kasempatan apik kuwi.

    Perawatan panas sing nyenengake ing lumbar kanggo santai sing luwih kuat

    fitur:

    1. Bantal pijet iki cocok kanggo panggunaan mobil, omah utawa kantor, yaiku cara sing gampang kanggo nyuda stres lan ketegangan saben dina ing awak saka lelungan,

    kerja, lan faktor stres liyane.

    2. Komputer kanthi otomatis wektu, dilengkapi piranti proteksi kakehan termal lan sekring kakehan, nggawe bantal luwih aman kanggo digunakake.

    3. Digawe saka bahan dhuwur-bahan, kang luwih sehat lan loropaken kanggo lingkungan.

    4. Dibangun ing 5 motor geter bisa menehi pijet bali, gulu, lumbar lan uga pupu sing nyaman.

    5. Kanthi kontrol tangan kanggo kontrol cerdas, iku gampang lan trep kanggo sampeyan nggunakake.

    Keterangan:

    Tipe Barang: Bantal Pijat

    Bahan: Kain Poliester & Spons

    Warna: Ireng

    Input: AC 110-240V 50-60Hz

    Output: DC 12V

    Power: 7.2W

    Nomer Motor Kedher: 5

    Adaptor: EU Plug, US Plug (Opsional)

    Ukuran Bantal: Kira-kira. 114.5 * 48.3cm / 45.1 * 19.0 inci

    Ukuran Kontrol Kabel: Kira-kira. 12.5 * 5.5cm / 4.9 * 2.2 inci

    Paket Bobot: Approx. 725g

    Cara Gunakake:

    Pencet tombol ""ON / OFF"" kanggo nguripake / mateni daya.

    Pencet tombol "Fungsi" kanggo 8 mode geter.

    Pencet tombol ""Heat" kanggo nguripake / mateni pemanasan.

    Pencet tombol ""Intensitas" kanggo milih 3 intensitas.

    Pencet tombol ""Timer" kanggo wektu 15 menit, 30 menit kanthi otomatis mateni.

    Paket Kalebu:

    1 x Bantal Pijet

    1 x Adapter

    1 x Pangisi Car

    Catetan:

    1. Dear customer, Mangga ngaso njamin kanggo tuku tanpa gawe kuatir bab adaptasi plug. Kita bakal nyedhiyani adaptor kanggo sampeyan miturut

    standar negara beda lan mesthekake nggunakake normal.

    2. Mangga ngidini kesalahan 1-3mm amarga pangukuran manual. Matur nuwun kanggo pangerten.

    3. Pemantau ora diwujudake kanthi padha, warna barang sing ditampilake ing foto bisa uga katon beda karo obyek nyata. Mangga njupuk sing nyata minangka standar.

    4. Mung 5 hot spot kanggo pijet

    bobot 0.83 kg
    dimensi 8 × 33 × 46 cm
    Musim sing Ditrapake

    Four Seasons

    GTIN

    2000002325185

    Koleksi Material

    Kain Poliester & Spons

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    Kursi & Ndhukung Kursi

    Fitur khusus

    Heating

    Set Piece

    1

    Adhedhasar review 64

    4.57 sakabèhé
    76.19%
    9.52%
    11.11%
    1.59%
    1.59%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 64 kanggo Multifungsi Kursi Mobil Pijat Tubuh Panas Mat Penutup Kursi Bantal Nyeri Leher Lumbar Dukungan Pad Pijat Punggung

    1. D *** m -

      Kaleng bising

      Werna Jeneng: Plug EU

    2. UShopper -

      Apike banget

      Werna Jeneng: US Plug

    3. J *** o -

      Teka luwih awal tinimbang sing dikarepake penjual lan produk sing apik banget

      Werna Jeneng: US Plug

    4. UShopper -

      P apik ngaktifake sirkulasi lan ngendhokke. Aku menehi saran

      Werna Jeneng: Plug EU

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori