Multifungsi Stand Pad Wireless Charger RGB Light Alarm Clock Speaker Kanggo iPhone Samsung Xiaomi Mini Fast Charging Dock Station

2.12$ - 2.16$

Cepet! Swara 14 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

 

*It works for ALL Phones that support wireless charging !!!

 

*Upgrade to Mini Size,So Please note if this size is what you need!!!

 

Description:

1. Input voltage: 12V/2.5A

2. Wireless output: 5W-7.5W-10W-15W(Max)

3. Bluetooth audio power: 5W

4. Material: ABS PC

5. Product color: white/black

6. Lighting mode: 9 modes ligth

7.Bluetooh Version : 5.0

8. Transmission distance: 5-10mm

9. Charging efficiency: 75%

10. Working frequency: 50HZ-20KHZ

11. Button battery capacity:

12. Net weight: 250g(Upgrade to Mini Size)

13. Product size: 15*15*5.5cm(Upgrade to Mini Size)

14. It has Bluetooth Speaker function , AUX , TF Card modes , you can choice your favor.

15.Please Charging all the time if you want to use the wireless charging function. The built-in battery only enough support for bluetooth speaker to play.

 

specifications:

Function description: 15W Fast wireless charging, atmosphere lamp, bedside lamp, dazzling light effect, Bluetooth audio, speaker play and Aux , TF ,Time, Alarm Clock mode. 

 

Click the “M” button to switch 9 light color modes (solid color, two-color horse running, three-color horse running, seven-color horse running).

 

Paket kalebu:

1* wireless charging

1* Type C Charging cable

1 * Manual pangguna

 

Kabar:

1.For fast charging experience and Use all function at the same time, please use QC 3.0 power adapter.

2.Press the Second key for 3 seconds to power on.

 

Werna
Certification

RoHS, CE, FCC

Jinis Setel

With USB Cable and charger

Brand kompatibel

Apple iPhone

konektor Koleksi

Ketik C

fitur

With Charging Indicator,With Cable,With LED Light,With holder,With Lamp,WIth Clarm

Max. Kekuwatan Output

15W

Brand Name

VIKEFON

Asal

Mainland China

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Multifunction Stand Pad Wireless Charger RGB Light Alarm Clock Speaker For iPhone Samsung Xiaomi Mini Fast Charging Dock Station”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005006735686376 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Multifungsi Stand Pad Wireless Charger RGB Light Alarm Clock Speaker Kanggo iPhone Samsung Xiaomi Mini Fast Charging Dock Station

2.12$ - 2.16$

Takon Pitakonan