Botol Ngombe Botol Air Motivasi Kanthi Penanda Wektu kanggo kabeh Plastik Portable Reusable Olahraga

7.23$ - 7.34$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Botol Ngombe Botol Air Motivasi Kanthi Penanda Wektu kanggo kabeh Plastik Portable Reusable Olahraga

    7.23$ - 7.34$

    Takon Pitakonan


      Share

    Botol Ngombe Botol Air Motivasi Kanthi Penanda Wektu kanggo kabeh Plastik Portable Reusable Olahraga

     

    Elinga:

    1: Different capacities are sold at different prices. There are 300 milliliters per cup, 750 milliliters per piece, 2 liters per piece, and three sets of cups. Please check the cup capacity carefully when ordering

    2: The scale on the cup is different from the actual scale. Please refer to the scale marked on our website

    3:No straw in 300ml bottle ,only 2liter and 750ml have a straw

    4:Two types of bottle caps are shipped randomly

    Color: purple, pink, green, blue
    Material: PC, PP, silicone

     

    Motivational Quote & Time Marker: With times and unique inspirational quote, this water bottle measures your daily water intake and keeps on track with your goal. A must have for any fitness goals.

    Leakproof & Easy to Drink: Leak proof locking lid prevents 100% leak. Also, the half-gallon water jug with a straw, that is long to reach the bottom, so you can easy to drink.

    Perfect Size & Easy to Carry: The 64 oz water bottle ensure you enjoy one full water bottle/jug without having to refill it frequently. Not too bulky to take it to the gym/school/office. The width of the mouth is large enough to allow ice cubes and fruits into your drinks easily.

    BPA-free & Easy to Clean: Made of high-quality food-grade plastic, this water jug is 100% BPA & toxic free, odor free and healthy for your daily drinking. The lid and straw can all be disassembled independently and easy to clean.

    Applicable scene & Ideal Gift: For the vivid color and easy to carry, it’s a good idea for yourself, friends, family, and colleagues to help them stay hydrated and enjoy a healthy lifestyle.

     

     


     

    kapasitas

    Lapisan anti karat

    Ora Dilengkapi

    Banyu Ngodhog

    Ora ditrapake

    Kegiatan Ruangan

    WISATA

    Mulut Botol

    water bottle with straw

    Feature

    Eco-Friendly, bek

    Certification

    CIQ

    Kinerja Isolasi Termal

    Ana

    Jinis Plastik

    PP

    Panggil model

    sport water bottle

    Wangun

    karo tutup

    Wong sing Ditrapake

    diwasa

    Jinis Suplai

    In-Stock Items

    Material

    plastik

    Metode banyu mili

    Straw Type

    gaya

    OLAHRAGA

    Asal

    Mainland China

    Tipe Drinkware

    Botol banyu

    Werna

    , ,

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Be the first to review “Motivational Water Bottle Drinking Bottle With Time Marker for all Sports Portable Reusable Plastic”
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 1005005797626313 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori