Model Catwalk Show 14CM High Heels Wanita Pesta Perjamuan Bulat Kaki Pakai Sepatu Tunggal Ukuran Besar Sepatu Wanita 35-46

(4 reviews customer)

22.00$ - 28.65$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S96e65507172b47ddb1c489fde275031dQ

    Model Catwalk Show 14CM High Heels Wanita Pesta Perjamuan Bulat Kaki Pakai Sepatu Tunggal Ukuran Besar Sepatu Wanita 35-46

    22.00$ - 28.65$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.75 kg
    dimensi 20 × 20 × 10 cm
    Brand Name

    YBQJOO

    GTIN

    2000002784180

    Asal

    Mainland China

    Upper Material

    PU

    Bentuk toe

    Babak Sikil

    Kanthi Platform

    Ya

    Dhuwur Platform

    3-5cm

    Jenis Tumit

    Tali persegi

    Jinis Pump

    slingbacks

    Unsur Fesyen

    Cethek

    Usum

    Spring / Autumn

    Bahan Outsole

    Rubber

    is_handmade

    Ya

    Tipe Pola

    Solid

    Bahan Insole

    EVA

    wusana

    Kantor & Karir

    Panggil model

    2022

    Gender

    WOMEN

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Lining Material

    PVC

    Jenis Penutupan

    Slip-On

    Tipe Item

    Pumps

    pola

    Warna padhang

    Gerakan sing ditrapake

    mlaku-mlaku

    kategori Product

    Sepatu dhuwur

    Dhuwur tumit

    Hak super dhuwur (luwih saka 8CM)

    Teknologi tunggal

    Sepatu viscose

    Bahan tunggal

    Rubber

    gaya

    Sepatu tunggal

    Cocog kanggo mangsa

    Musim panas, mangsa, musim semi, musim gugur

    Adhedhasar review 4

    4.75 sakabèhé
    75%
    25%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 4 kanggo Model Catwalk Show 14CM High Heels Wanita Pesta Perjamuan Bulat Kaki Pakai Sepatu Tunggal Ukuran Besar Sepatu Wanita 35-46

    1. M *** z -

      warna: Sepatu Putih Size: 38

    2. D *** n -

      iki apik tenan gampang kanggo nyandhang

      warna: Sepatu ireng Size: 40

    3. d *** a -

      warna: Sepatu ireng Size: 44

    4. YShopper -

      Apik ..nanging luwih cilik ..ukuran munggah.

      warna: Sepatu ireng Size: 45

    SKU: NOXI392R9X1Q Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori