Kaca Pembesar Layar Ponsel Portabel 12 Inch 3D Kaca Pembesar Layar Ponsel Universal Pemegang untuk iPhone Android Smartphone

10.80$ - 10.94$

Cepet! Swara 13 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Feature:
1. HD display screen: Fresnel mirror screen adopts optical HD zoom technology, which can enlarge HD by 3 to 4 times, effectively preventing radiation generated by mobile phone.
2. Sliding design: stretch the silicone round button, and then the screen appears. This sliding screen mode helps to protect the screen and is more suitable for transportation.
3. Simple operation: the screen amplifier doubles the screen size, so you can make the most of movies and videos on your HD smartphone. Add a Bluetooth-compatible keyboard and use it to play HD.
4. High quality materials: ABS plastic and Fresnel mirror, strong and durable, even higher definition. Raise frame adjustable angle of view. Non slip silicone pad protects and stabilizes the phone.
5. Excellent compatibility: whether you are for iPhone or an Android phone, the projector screen of the magnifying glass can be used with your device. 3D visual pleasure can avoid visual fatigue.

Keterangan:
Material: ABS plastic + Phoenix lens
Magnification: 3-4 kaping
Functions: amplification, eye protection, radiation protection, stand holder
Product size: 260 * 175 * 10 mm/10.23*6.88*0.39”
Werna: Ireng, Putih, Abang

Catetan:   
Mangga ngidini 1-2mm beda amarga pangukuran manual.
Amarga tampilan lan cahya sing beda, gambar bisa uga ora nuduhake warna sing sejatine barang. Thanks kanggo pangerten.
 

1 X Mobile Phone Screen Magnifier 

 

 

 

Werna
fungsi

Multifungsi

fitur

Ora Ana Fitur

Material

plastik

Asal

Mainland China

Certification

ora ana

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Mobile Phone Screen Magnifier Portable 12 Inch 3D Mobile Phone Screen Magnifier Universal Holder for iPhone Android Smartphones”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005007124641414 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Kaca Pembesar Layar Ponsel Portabel 12 Inch 3D Kaca Pembesar Layar Ponsel Universal Pemegang untuk iPhone Android Smartphone

10.80$ - 10.94$

Takon Pitakonan