Dompet Mini Rumbai Wanita Fashion Dompet Wanita Pendek Dompet Mini Siswa Korea Dompet Cantik Wanita Dompet Kecil untuk Wanita

(17 reviews customer)

Rega asli yaiku: 6.04 $.rega saiki: 3.80 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Dompet Mini Rumbai Wanita Fashion Dompet Wanita Pendek Dompet Mini Siswa Korea Dompet Cantik Wanita Dompet Kecil untuk Wanita 1

    Dompet Mini Rumbai Wanita Fashion Dompet Wanita Pendek Dompet Mini Siswa Korea Dompet Cantik Wanita Dompet Kecil untuk Wanita

    Rega asli yaiku: 6.04 $.rega saiki: 3.80 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.065 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    macroupta

    GTIN

    2000002530602

    Asal

    Mainland China

    CN

    Hubei

    Lining Material

    polyester

    Material utama

    PU

    Komposisi Material

    pu

    Dawane Dompet

    short

    gaya

    fashion

    Jenis Penutupan

    Hasp

    Dhuwur Dhuwit

    8.5cm

    Length item

    11.5cm

    Tipe Item

    dompet

    Dekorasi

    TASSEL

    Bobot Item

    100g

    Tipe Pola

    Solid

    Interior

    Kompartemen Interior, Kanthong Koin, Kompartemen Cathetan, Wadah Foto, Wadah Kartu

    Gender

    WOMEN

    dompet

    Mini Dompet

    Adhedhasar review 17

    4.71 sakabèhé
    82.35%
    5.88%
    11.76%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 17 kanggo Dompet Mini Rumbai Wanita Fashion Dompet Wanita Pendek Dompet Mini Siswa Korea Dompet Cantik Wanita Dompet Kecil untuk Wanita

    1. O *** a -

      3 kenceng chekala posilku. Kolir yak ing foto

      warna: SkyBlue

    2. k *** r -

      teka ing wektu.
      kualitas wicaksana iku normal.

      warna: Kelabu Cahya

    3. YShopper -

      Berjaya

      warna: Black

    4. a *** r -

      Apik banget, prasaja nanging elegan

      warna: Pink

    5. S *** t -

      apik. Kertu ora tiba metu.

      warna: Pink

    6. M *** e -

      warna: Black

    7. E *** r -

      Aku tresna iku
      Matur nuwun ingkang sanget
      kowe pancen linuwih

      warna: Pink

    8. A *** a -

      Ga pernah ngrepotin aku haha
      Nanging aku entuk dhuwit bali dadi bintang 5

      warna: Lampung

    9. h *** r -

      Billfold sing apik banget duwe papan sing apik kanggo kabeh.

      warna: ireng

    10. A d -

      warna: DarkPink

    11. YShopper -

      Cepet banget lan aku seneng banget karo portofolio kasebut

      warna: Red

    12. a *** r -

      Apik banget lan ayu

      warna: ireng

    13. f *** r -

      iku supaya mirah, supaya materi ora paling, nanging nindakake proyek

      warna: Black

    14. YShopper -

      Apik banget bocah-bocah wadonku tresna.

      warna: Lampung

    15. YShopper -

      Aku seneng banget karo dompet iki. Gambar kasebut identik karo sing dakgambarake ing pikiranku.

      warna: ireng

    16. YShopper -

      Seneng banget karo tuku nuduhake munggah ing wektu cukup worth dhuwit

      warna: ireng

    17. L***á -

      Matur nuwun !

      warna: ireng

    SKU: 7V9625CGS3KP Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori