Mini Portabel 3.5 Mm Stereo Studio Mic KTV Karaoke Mikrofon Mini untuk Ponsel Pintar Laptop PC Desktop Handheld Audio Mikrofon

(109 reviews customer)

Rega asli yaiku: 8.24 $.rega saiki: 5.76 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.47$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.47$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
7.91$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Mini Portabel 3.5 Mm Stereo Studio Mic KTV Karaoke Mikrofon Mini untuk Ponsel Pintar Laptop PC Desktop Handheld Audio Mikrofon 1

    Mini Portabel 3.5 Mm Stereo Studio Mic KTV Karaoke Mikrofon Mini untuk Ponsel Pintar Laptop PC Desktop Handheld Audio Mikrofon

    Rega asli yaiku: 8.24 $.rega saiki: 5.76 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Fitur: 100% Brand New lan kualitas Tipe: Mikrofon mini Bahan: Plastik + Alloy Tanggapan Frekuensi: 40-16500Hz Pengurangan Sensitivitas:-36dB/Pa±3d Directivity:360° omnibearing recording 3.5 double track plug, MP3/4 antarmuka earphone komputer biasa , cocok kanggo model komputer apa wae 360 ​​°, resistensi gangguan, inti mikrofon kondensor dhuwur, bisa digunakake kanggo peralatan rekaman komputer lan ponsel Cilik, entheng, terminal mikropon dipasang langsung, lan ora mbutuhake baterei eksternal. Rekaman stereo saluran kiwa lan tengen Bisa digunakake kanggo ngrekam stereo ing laptop lan ponsel Paket Kalebu: 1 x Mikrofon Mini


    bobot 0.25 kg
    dimensi 8 × 2 × 5 cm
    Brand Name

    ora

    GTIN

    2000002406679

    Transducer

    Mikrofon Condenser

    Jinis Setel

    Mikropon tunggal

    gaya

    Mikrofon Headset

    Gunakake

    Mikropon Konferensi, 3.5mm

    Asal

    Mainland China

    paket

    Ya

    Pola Polar

    Omnidirectional

    Certification

    Ana

    Komunikasi

    Kabel

    Panggil model

    3.5mm Mic Kab

    Adhedhasar review 109

    4.63 sakabèhé
    78.7%
    13.89%
    2.78%
    0.93%
    3.7%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 109 kanggo Mini Portabel 3.5 Mm Stereo Studio Mic KTV Karaoke Mikrofon Mini untuk Ponsel Pintar Laptop PC Desktop Handheld Audio Mikrofon

    1. Y *** e -

      Aku isih ora nggunakake nanging ing kawitan marketing iku apik banget

      warna: kain

    2. UShopper -

      Mikrofon kelas, Garno pratsyu. Prabayar.

      warna: kain

    3. UShopper -

      Produk kasebut akurat banget amarga ora duwe port sing pas kanggo telpon, nanging aku seneng karo produk kasebut

      warna: Silver

    4. B *** n -

      Anakku pancen seneng banget!

      warna: Silver

    5. UShopper -

      Apik banget lan kerjane !!! yen sampeyan pengin krungu audio sampeyan mung kudu copot mic, sing carane bisa kanggo kula.

      warna: Silver

    6. J *** z -

      aku tresno

      warna: emas

    7. В***а -

      Vin ing rekaman lan Ripper🫨Iki

      warna: kain

    8. V *** v -

      Nulis kanthi apik ing telpon, luwih apik tinimbang mikropon sing dibangun.

      warna: Silver

    9. a *** r -

      Temtunipun ayu. Aku isih ora ngrasakake, nanging wis teka kanthi apik

      warna: kain

    10. S *** s -

      Produk ing kondisi apik, kaya sing diterangake, aman banget

      warna: Silver

    11. kowe *** -

      Produk kasebut kelangan nanging iPhone ora cocok

      warna: Silver

    12. UShopper -

      Apik banget kanggo nindakake wawancara karo kanca, ngrekam audio, lsp. Aku seneng banget !!

      warna: Silver

    13. S *** o -

      warna: Silver

    14. UShopper -

      Aku durung bener digunakake, dadi idk yen bisa digunakake nanging aku nggunakake minangka prop kanggo boneka. Dheweke dhuwure 60cm yen ana sing pengin mbandhingake ukuran. Butuh sasi kanggo teka

      warna: emas

    15. UShopper -

      Kabeh katon kaya ing foto lan katrangan. Aku durung nyoba ing karya. Nalika aku nyoba kanggo ngrampungake review. Bakul iku sociable lan enten. matur nuwun.

      warna: emas

    16. aku *** r -

      Produk apik tenan! Swara sing apik banget lan super cute. Pangiriman cepet.

      warna: Silver

    17. В***а -

      Produk teka kanthi cepet katon apik tenan Rekomendasi

      warna: emas

    18. 8 *** r -

      Aku seneng mikropon, cilik. Sampeyan mung kudu mriksa sambungan. Nalika aku seneng karo pangiriman sing cepet.

      warna: Blue

    19. v *** s -

      Apik banget, aku isih ora nggunakake

      warna: Silver

    SKU: LW6YMBA5RCAH Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori