Mini OBD Voice Monitor GPS Tracker Mobil GSM Vehicle Tracking Device gps locator Software APP IOS Android No OBD2 scan detection

29.53$ - 66.52$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
107.40$
Fedex IE
Ya
dina 11
134.01$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S92f0628c93c94fa391434b77b4485db5J

    Mini OBD Voice Monitor GPS Tracker Mobil GSM Vehicle Tracking Device gps locator Software APP IOS Android No OBD2 scan detection

    29.53$ - 66.52$

    Takon Pitakonan


      Share

    G band pilihan:

    FDD-LTE-BAND:1/2/3/4/5/7/8/12/13/18/19/20/25/26/28/66/34/38/39/40/41

    GSM: 850/900/1800/1900

    Monitor Swara

    Sampeyan bakal bisa mbatalake ngawasi swara sak piranti, kabeh ing mripatmu.

    (Kirim Perintah SMS : monitor123456)

    ◆ Posisi terus GPS lan laporan wektu GPRS ◆ weker garis pemotongan ilegal ◆ Ndhukung pitakon SMS

    ◆ Intelligent anti-maling

    ◆ Geter / pamindahan / mateni / liwat tandha kacepetan

    (Ⅰ) Bukak tutupe, Lebokake kertu SIM mikro sing ndhukung jaringan GSM/GPRS menyang piranti tindakake gambar ing ndhuwur.

    (Ⅱ) Sambungake menyang port OBD ing mobil.

    (Ⅲ) Setel nomer admin, kanthi ngirim pesen SMS menyang kertu SIM ing piranti.

    Contone: admin123456 +86186******** (+86186******** kudu nomer telpon sampeyan)

    (Ⅳ) Setel APN: APN123456 CMNET (nganggo APN lokal tinimbang CMNET, yen sampeyan ora ngerti isi APN, sampeyan kudu hubungi supplier kertu SIM)

    Definisi Indikator LED
    Indikator Hijau: GPRS
    Lampu kilat: Obrolan GSM/GPRS diwiwiti
    Terus ing status padhang: Ora ana sinyal GPRS
    Led Ijo mati: Mati utawa ing mode turu

    Indikator Biru: GPS
    Lampu kilat: lokasi GPS sukses
    Terus ing status padhang: telusuran sinyal GPS
    Lampu biru mati: Mati utawa ing mode turu

    Indikator abang: Ngisi daya
    Terus ing status padhang: ngisi daya
    Lampu abang mati: Mateni utawa diisi daya lengkap

    Printah liyane

    Fungsi Command Format Reply Delete contone
    apn+123456+spasi+isi+isi apn ok apn123456 cmnet

    APN apnuser+123456+space+c ontent apnuser ok

    apnpasswd+123456+spasi+isi apnpass wd ok

    nomer adminadmin123456+spasi+nomer telpon admin ok noadmin123456 admin123456 186********

    zona wektu zona wektu+123456+spasi+GMT No. zona wektu ok zona wektu123456 +1

    wektu turu turu123456 wektu turu wektu ok

    kejut turu(standar) turu123456 kejut turu kejut ok

    ora turu turu123456 mati turu ok

    frekuensi unggahan unggahan123456+ruang+wektu unggahan ok unggahan123456 10

    Cut lan nerusake lenga 555 Cut lenga OK 666

    Arm & Disarm 111 utawa SF Arm tundha ing 0s 000 utawa CF

    Posisi G123456# utawa ngendi Google map

    Urip maneh dhisik restart ok

    Bali menyang format pabrik Ora ana balesan

    Faults & Solusi

    P: Miwiti Gagal?
    A: Priksa kabel nyambung tengen utawa ora.
    P: Piranti ora bisa njupuk informasi lokasi?
    A: Panggonan unit ing area mbukak kanggo nyoba.
    P: Kepiye carane milih kertu SIM?
    A: kertu SIM kudu ndhukung GSM & GPRS, lan mesthekake yen
    kertu wis cukup itungan lan kredit.
    P: Kepiye cara nggunakake ing negara manca?
    A: mangga nyetel APN sadurunge digunakake, mangga owahi teks "APN123456
    CMnet "lan ngirim menyang kertu SIM piranti, CMnet
    APN operator Chinese, Ganti APN cocog nalika
    nggunakake ing negara liyane, rincian APN, takon SIM lokal
    operator kertu.
    Cautions
    Mangga tindakake pandhuan kanggo nambah umur unit:
    1. Tansah unit garing. Cairan apa wae, yaiku udan, kelembapan, bisa ngrusak utawa
    ngrusak sirkuit njero.
    2. Aja nggunakake & nyimpen unit ing panggonan bledug.
    3. Aja sijine unit ing overheated utawa liwat panggonan digawe adhem.
    4. Ngalahake kanthi teliti. Aja kedher utawa goyangake kanthi keras.
    5. Mbusak unit kanthi kain garing. Aja ngresiki nganggo bahan kimia,
    deterjen
    6. Aja Paint unit, iki bisa nimbulaké sawetara bahan manca kiwa ing
    antarane bagean.
    7. Aja mbongkar utawa refit unit.
    8. Mangga gunakake baterei lan pangisi daya sing diwenehake dening pabrikan.

    Nggunakake baterei lan pangisi daya liyane bakal nyebabake kahanan sing ora dikarepake

    bobot 0.1 kg
    dimensi 30 × 25 × 15 cm
    Brand Name

    Universal Hawk

    GTIN

    2000002866879

    Asal

    Mainland China

    Voltase

    12V

    urip baterei

    1 Kanggo 4 Jam

    Ukuran item

    45 * 40 * 25mm

    Fitur Khusus

    Remot kontrol

    Jinis GPS

    GPS Tracker

    model Jeneng

    CJ750

    Ukuran Layar

    Ora Ana Layar

    Modul Gps

    Ya

    Out Power

    N / A

    Certification

    CE, RoHS

    frekuensi

    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900MHz

    Jaringan

    GSM / GPRS

    Baterei Serep

    3.7V 80mAh

    Voltase operasi

    10-40V

    Wektu lokasi

    wiwitan kadhemen 35s-80s Hot wiwitan 1s

    Ketepatan lokasi

    5 meter

    suhu Operating

    Antarane minus 20 derajat Celsius lan 50 derajat Celsius

    bobot

    28g

    4G FDD LTE

    1/2/3/4/5/7/8/12/13/18/19/20/25/26/28/66/34/38/39/40/41

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama kanggo mriksa "Monitor Swara OBD Mini GPS Tracker Mobil GSM Piranti nelusuri Kendaraan gps locator Software APP IOS Android Ora ana deteksi pindai OBD2"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 5JYQY989119R Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori