Lampu Sensor LED Mini Lampu Topi Klip Cap Lampu USB Isi Ulang Sudut Adjustable Dibangun ing Baterei 300mAh

(2 reviews customer)

2.78$ - 13.51$

  Cepetan! Sale rampung ing:

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Lampu Sensor LED Mini Lampu Topi Klip Cap Lampu USB Isi Ulang Sudut Adjustable Dibangun ing Baterai 300mAh 1

    Lampu Sensor LED Mini Lampu Topi Klip Cap Lampu USB Isi Ulang Sudut Adjustable Dibangun ing Baterei 300mAh

    2.78$ - 13.51$

    Takon Pitakonan


      Share

    Feature:
    1. Wave Sensing: Headlamp nduweni mode normal lan induktif, klik kanggo ngalih lampu gear. Ngacungake tangan kanggo ngontrol lampu utama LED nguripake / mateni ing mode sensor gerak.
    2. Trep: Headlamp nganggo pangisi daya Tipe-C, sing luwih trep lan cepet. Klip kasebut stabil lan ora gampang tiba. Iku cilik lan trep kanggo tetep ing sirah, sampeyan ora bakal sok dong mirsani nganggo.
    3. Free Imbuhan saka Lighting Angle: Lampu sirah bisa diatur munggah lan mudhun ing macem-macem ngarepke, lan ora bakal mblokir ngarsane nalika rusak ndhuwur kumelun. Lampu kasebut tahan banyu, udan sing sithik ora bakal mengaruhi panggunaan.
    4. Aplikasi Wide: Lampu bisa digunakake kanthi akeh, sing cocog kanggo darurat, jogging, camping, climbing, hiking, asu mlaku-mlaku, ekspedisi, gunung, mburu, fishing lan aktivitas wengi liyane.
    5. Jaminan Kepuasan: Kita ngupayakake nyedhiyakake saben pelanggan kanthi standar layanan pelanggan sing paling dhuwur kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman blanja sing nyenengake. Yen sampeyan duwe masalah, pitakon utawa butuh pitulung, hubungi kita langsung.
    Keterangan:
    Tipe Barang: Lampu Depan
    Bahan: Plastik ABS
    Jinis baterei: LITHIUM ION
    Kapasitas baterei: 300mAh
    Metode Pengisian: Tipe-C Pengisian
    Sumber cahya: LED
    Anti banyu: Waterproof
    Sudut Beam: 180 °
    Range: 300m
    Mode Ngalih: Normal / Induktif
    Mode Cahya: Cahya Kuwat, Cahya Sedheng, Lampu kilat, Sorotan Lampu Abang, Strobo Lampu Abang
    Bobot: Babagan 31.6g

    Catetan:
    Amarga monitor lan efek cahya sing beda, warna item sing asli bisa uga beda karo warna sing ditampilake ing gambar. Matur nuwun!
    Mangga ngidini sisihan ukur 1-2cm amarga pangukuran manual.

    1 x Topi Klip Lampu
    1 x Kabel USB

    bobot 0.05 kg
    dimensi 8 × 5 × 3 cm
    Brand Name

    HOSPORT

    GTIN

    2000002371892

    Asal

    Mainland China

    Certification

    CCC, ce, ROHS, CCC, CE, RoHS

    Tipe Item

    Lampu sorot, lampu sorot

    Sudut Beam

    180 °, 180 °

    Tipe baterei

    LITHIUM ION, LITHIUM ION

    Waterproof

    Ya, Life Waterproof

    Sumber cahya

    LED, LED

    Model Lampu LED

    liyane

    Mode Ngalih

    Dhuwur/Tengah/Asor, Normal/Induktif

    Material

    ABS Plastic

    Kapasitas baterei

    300mAh

    Cara Ngisi

    Tipe-C Pengisi

    Range

    300m

    Adhedhasar review 2

    4.50 sakabèhé
    50%
    50%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 2 kanggo Lampu Sensor LED Mini Lampu Topi Klip Cap Lampu USB Isi Ulang Sudut Adjustable Dibangun ing Baterei 300mAh

    1. G *** n -

      ok

      Kapal from: China

    2. g *** r -

      Kapal from: China

    SKU: V136AVUX67CF Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori