Mini 12V Mobil baterei Tester Digital Alternator Tester

(106 reviews customer)

4.58$

495 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Mini 12V Mobil Battery Tester Digital Alternator Tester 1

    Mini 12V Mobil baterei Tester Digital Alternator Tester

    4.58$

    Takon Pitakonan


      Share

    Feature:

    【TESTER BATERAI MOBIL 12V】 Yen baterei kudu diganti utawa mung perlu diisi ulang, panguji baterei mobil BM310 ngandhani kesehatan baterei kanthi tes baterei lan alternator. Iku kanggo kabeh sistem ngisi daya 12V, kalebu biasa banjir, AGM flat plate, AGM spiral lan baterei GEL kanggo kendaraan, forklift, mobil hibrida, SUV, Pickups, Boats, Motorcycles, travel Trailer.
    【Pemeriksaan alternator lan 6 INDIKATOR LED】 Baterei Mate kanggo mriksa kesehatan baterei mobil kanthi tampilan 6 LED nuduhake kondisi, ijo tegese apik/kebak, oranye tegese tengah, abang tegese kurang. prasaja, Intuisi lan cetha.
    【INDICTORS Akurat kanggo bebaya Awal】Kawat tembaga murni lan klip nggawe konduktivitas banget, sensitivitas dhuwur (akurasi tekan 0.1V) bisa kanthi akurat maca voltase baterei, malah yen mobil durung ditampilake, iku bisa menehi bebaya awal.
    【Fungsi pangayoman mbalikke】 Iku ngalangi burnout disebabake misoperation antarane (+) post baterei lan (-) terminal kabel. Iku mbantu kanggo ngluwihi umur produk lan nglindhungi baterei mobil.
    【Layanan sing apik】 Desain tanpa slip ndadekake sampeyan bisa nggunakake kanthi fleksibel sanajan nganggo sarung tangan. Manual pangguna multi-basa: Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Italia lan sapiturute.

    Keterangan:

    - Jumlah LED: 6 (2 abang, 3 ijo lan 1 kuning)
    - Bahan kawat: 0.06 mm persegi tembaga
    – Maks. voltase lan saiki: 13.9V 15A
    - Dawane kabel: 25cm / 9.84in
    - Ukuran panguji baterei: 12.4 x 5 x 1.8 cm / 4.9 x 2 x 0.7 inci (kira-kira)
    6 Indikator Lampu LED
    * Priksa sadurunge Ngisi daya: Baterei urip, "OK" kanggo diisi.
    *Pemeriksaan alternator: nyepetake mesin sampeyan nganti 2000 rpm nalika lampu ijo murup, sirkuit pangisi daya ok.
    * Priksa baterei: nuduhake persentase pangisi daya ing baterei.
    * Priksa cranking: lampu abang nuduhake voltase saka Alternator dhuwur banget.

    Dhaptar pengepakan:

    1*12V baterei tester

    KENAPA PILIH TESTER BATERAI BM310?
    Fungsi proteksi sambungan mbalikke: operasi tanpa gangguan, proteksi lengkap garis lonjakan, akses tekanan anti-mundur. Deleng asil tes baterei kanthi cepet lan akurat - kabeh proses tes mung butuh 3 detik. Lulus tes sinyal frekuensi rendah tanpa tes discharge eksternal kanggo beban gedhe. Langsung nemtokake manawa voltase pangisi daya kendaraan normal. Ora bocor, ora panas, ora sparks, operasi aman. Bisa ngenali status kakehan baterei mobil. Bisa nuduhake kahanan baterei.
    BM310: Baterei Mobil 12V lan Penguji Alternator kanggo Mobil / SUV / Truk Cahya / Sepeda Motor Mung kompatibel karo kendaraan 12V, kayata Mobil (Ora mung mobil gas, nanging uga kanggo mobil listrik hibrida), SUV lan motor, truk ringan.
    AJA ndhukung truk 24V!

    bobot 0.065 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000000009193

    Koleksi Material

    ABS

    Fitur khusus

    Priksa status baterei / alternator

    Voltase

    12V

    Cocog kanggo mobil

    Kabeh baterei mobil lan motor

    Fitur 1

    Priksa status alternator,

    Fitur 2

    Priksa status batere

    Quantity LED

    6 LED (3 Ijo, 2 Abang, 1 Kuning)

    Max voltase lan saiki

    13.9V 15A

    Adhedhasar review 106

    4.64 sakabèhé
    80.19%
    12.26%
    2.83%
    0.94%
    3.77%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 106 kanggo Mini 12V Mobil baterei Tester Digital Alternator Tester

    1. L *** z -

      Teka kanthi cepet ing Ferreñafe - Peru

      warna: Kapal BM310 from: China

    2. s *** n -

      Aja nampa produk

      warna: Kapal BM320 from: China

    3. y *** a -

      kadhangkala piranti ora menehi jawaban positif🥹

      warna: Kapal BM310 from: China

    4. Aku *** -

      Produk apik Matur nuwun sanajan aku nampa rega sing sithik

      warna: Kapal BM310 from: China

    5. D *** z -

      produk apik

      warna: Kapal BM310 from: China

    6. a *** r -

      Mantaz.

      warna: Kapal BM310 from: China

    7. g *** r -

      Matur nuwun kanggo pangiriman cepet. apik

      warna: Kapal BM310 from: China

    8. UShopper -

      Produk apik

      warna: Kapal BM310 from: China

    9. S *** i -

      warna: Kapal BM320 from: China

    10. A *** c -

      ok

      warna: Kapal BM320 from: China

    11. D *** a -

      warna: Kapal BM310 from: China

    12. UShopper -

      apik banget

      warna: Kapal BM320 from: China

    13. Z *** c -

      Penjual sing apik banget, pengiriman cepet.

      warna: Kapal BM310 from: China

    14. W *** a -

      Barang sing apik

      warna: Kapal BM310 from: China

    15. E *** k -

      warna: Kapal BM310 from: China

    16. J *** v -

      Topi wis kebak.

      warna: Kapal BM310 from: China

    SKU: 4UZMEUF0YPRT Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori