Kasus Komputer Mid-Tower kanthi RGB LED Strip, ATX, ITX, 7 Slot PCI, USB 2.0/3.0 gamer pc

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hf12271a503f04d8e9aa3fa91f519b7f05

    Kasus Komputer Mid-Tower kanthi RGB LED Strip, ATX, ITX, 7 Slot PCI, USB 2.0/3.0 gamer pc

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 5.5 kg
    dimensi 52 × 28 × 50 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002840251

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    vertikal

    Jinis sasis

    komputer

    Panggil model

    Apa kapal ninggalake rev.

    Pelabuhan ngarep

    USB

    gaya

    Karo penggemar

    aplikasi

    Desktop

    Faktor Bentuk

    ATX

    Material

    acrylic

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Kasus Komputer Mid-Tower kanthi Strip LED RGB, ATX, , ITX, 7 Slot PCI, tukang game pc USB 2.0/3.0"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: Z19S66AD5DFF Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori