Logam USB Flash Drive 128gb flash disk Baru kedatangan Flashdisk 32gb 64gb USB 2.0 Flash USB Disk memory stick

5.18$ - 7.80$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.98$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.98$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
4.42$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sef017e7746af437ca390cb9df24898d4B

    Logam USB Flash Drive 128gb flash disk Baru kedatangan Flashdisk 32gb 64gb USB 2.0 Flash USB Disk memory stick

    5.18$ - 7.80$

    Takon Pitakonan


      Share

    Pandhuan produk

    Logo pelanggan:

    ●Pelanggan bisa ngirim file logo ing obrolan toko Kuning utawa menyang email lan masang nomer pesenan.

    ●Wigati dicathet logo kita diukir kanthi standar lan ora ana werna.

    1. Koneksi USB, ndhukung Hot plug & Play.

    2. Ora ana sumber daya eksternal.

    3. Ndhukung macem-macem jinis os.

    4. Solid State Storage, Shock bukti lan bukti elektromagnetik

    5.Kacepetan cepet ing transfer nulis / maca.

    7. Persyaratan Hardware: PC karo sambungan USB, Notebook, MAC.

    8. Kacepetan maca: 6–25m/detik, Kacepetan nulis: 5–15m/detik

    Gambar nuduhake:

    Logo Referensi Produk Pelanggan liyane kanggo Sampeyan!

    bobot 0.02 kg
    dimensi 4 × 1 × 4 cm
    Brand Name

    amzwn

    GTIN

    2000002849858

    Asal

    RU (Asal)

    Tipe antarmuka

    USB 2.0

    paket

    Ora Ana

    Panggil model

    flash drive

    Koleksi Product

    Disk Disk

    Material

    Metal

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Metal USB Flash Drive 128gb flash disk New arrival Pendrive 32gb 64gb USB 2.0 Flash USB Disk memory stick"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: R7O2VD8GPF5T Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori