Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasangan kanggo Kaos Kaki Bisnis Pria Alus Breathable

(52 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasang kanggo Bisnis Pria Stoking Uellow Lembut Breathable

    Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasangan kanggo Kaos Kaki Bisnis Pria Alus Breathable

    Takon Pitakonan


      Share

    Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasangan kanggo Kaos Kaki Bisnis Pria Alus Breathable

    Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasang kanggo Bisnis Pria Stoking Uellow Lembut Breathable

    bobot 0.175 kg
    dimensi 16 × 10 × 7 cm
    Socks Tube Dhuwur

    Low Tube

    GTIN

    2000002913320

    Bagéyan

    10pcs

    Gambar Cantik

    Ora Ana

    kekandelan

    Lancip (Musim Panas)

    Material

    Katun, POLY, Polyester

    Tipe Item

    Sandhangan

    CN

    Guangdong

    Asal

    Mainland China

    Gender

    MEN

    Adhedhasar review 52

    4.82 sakabèhé
    86.27%
    9.8%
    3.92%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 52 kanggo Kaos Kaki Katun Pria Ireng, Putih lan Abu-abu 10 Pasangan kanggo Kaos Kaki Bisnis Pria Alus Breathable

    1. J *** a -

      Kaos kaki cilik nanging elastis lan nalika nggedhekake sampeyan bisa ndeleng liwat serat, dheweke tipis.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    2. UShopper -

      Aku seneng kaos kaki sing apik banget kanggo regane

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    3. *** к -

      Kaos kaki sing apik.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    4. L *** h -

      dhawuh kaping pirang-pirang tresna mau nalika bali ing 1.99 big bang kanggo dhuwit

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    5. A *** s -

      Aku pancen tresna kabeh item I. ditampa

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    6. U *** r -

      Apik kanggo rega. Pangiriman cepet

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    7. C *** e -

      Mbokmenawa ora bakal suwe. Nanging dheweke bakal ngawula

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    8. R *** z -

      Ora bisa ngalahake rega

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Ireng

    9. UShopper -

      Ora bisa salah karo kaos kaki putih

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    10. M *** z -

      Kain sing apik

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    11. J *** z -

      Apik, alus banget. Teka cepet. Agak cilik nanging uga apik. Sampurna kanggo musim panas, tipis banget

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    12. C *** e -

      cara cilik banget kanggo kula, nanging padha pas bojoku supaya dheweke wis dijupuk

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    13. G *** e -

      Aku tuku wong-wong mau kok aku panginten padha katun minangka iklan ngandika nanging aku ora maca specifications sing ngandika iku katun lan polyester nanging padha pancene polyester babar blas ngandika kanggo wong nanging aku lagi wae tetep putri 13-taun-lawas lan lancip transparent

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    14. S *** N -

      Apik kanggo rega. Aku tuku iki kanggo digunakake minangka nganggo kanggo lelungan.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    15. f *** r -

      Banget cahya apik kanggo bocah-bocah

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    16. P *** n -

      Nampa apa sing dak pesen! Aku mung ora terus maca liwat "Pria" ing gambaran lan iki ukuran bocah cilik ing paling apik. Koyone kualitas apik kanggo rega, nanging ukurane wong lanangku ora bakal pas karo iki.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    17. UShopper -

      dheweke ora duwe pilihan ukuran kanggo kaos kaki sing dakpesen lan aku ora bisa pas, mula aku maca telung amarga padha alus nanging ora cocog karo aku.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Ireng

    18. O *** n -

      Kula 41 padha ora kaos kaki, nanging kaos kaki. Ora mathuk. Dadi-dudu lanang, nanging bocah-bocah.
      Aku menehi lik, dheweke duwe sikil sing luwih cilik, 37 wadon, mung kanggo dheweke.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    19. UShopper -

      Ok

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    20. R *** z -

      Tuku ing wektu amarga cuaca adhem wis nyedhak lan padha ngawula kanggo🏠Lan metu nindakake samubarang kanthi nyaman.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    21. b***s -

      Aku tresna kathok ketat super nyaman, padha katon. Aku nyaranake wong-wong mau.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Putih

    22. D *** e -

      Pas apik.

      Size: Kode tunggal warna: 10 Pasangan Grey

    SKU: 5NA83FFVQ5WI Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori