Jam Tangan Pria Fashion Bisnis Watch Mewah Angka Olahraga Jam Tangan Kulit Imitasi Jam Tangan Kuarsa Erkek Kol Saat часы женские

3.42$

9 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.23$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.23$
Uellow Standard Shipping
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H1178be173dea47a1911dbbd3878166daF

    Jam Tangan Pria Fashion Bisnis Watch Mewah Angka Olahraga Jam Tangan Kulit Imitasi Jam Tangan Kuarsa Erkek Kol Saat часы женские

    3.42$

    Takon Pitakonan


      Share

    Pria Fashion Belicate Bisnis Angka Romawi Jam Olahraga Kulit Imitasi Jam Tangan Kuarsa Anyar kanggo pria relogio masculino

    specifications:
    Gerakan kuarsa sing tepat kanggo tetep akurat.
    Desain ukiran berongga ndadekake jam tangan sampeyan katon luwih modis.
    Cocog kanggo bisnis, pesta, olahraga ruangan utawa mung saben dina.

    Jeneng Item: Jam Tangan
    Jenis Kelamin: Wong
    Gaya: Fashion
    Bahan Band: Kulit Faux
    Material Case: campuran
    Bentuk Telpon: Babak
    Jenis Gerakan: Kuarsa
    Tipe Tampilan: Ireng
    Tipe Pengait: Gesper Pin
    Waterproof: No
    Acara: Urip Saben Dina, Blanja, Pesta, Olahraga, Hadiah, lsp.
    Fitur: Fashionable, Desain Ukiran Hollow, Hadiah
    Band Length: 24cm/9.45" (Kira-kira.)
    Jembar Pita: 1.8cm/0.71" (Kira-kira.)
    Diameter kasus: 4cm/1.57" (Kira-kira.)
    Ketebalan kasing: 0.5cm/0.2" (Kira-kira.)

    Cathetan:
    Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
    Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual sing beda.

    Paket kalebu:
    1 x Jam Tangan

    bobot 0.019 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    MOONBIFFY

    GTIN

    2000002832430

    Resistance Water Depth

    100Bar

    Asal

    Mainland China

    Jenis Clasp

    Kulit Penyebaran Kulit

    Bahan Kasus

    alloy

    gaya

    Luxury

    gerakan

    Angin Tangan Mekanikal

    Bentuk omah

    Babak

    Feature

    Ana

    Panggil model

    XB039, Watch

    Dial Material Window Type

    KRISTAL

    Panjang Band

    24cm, 24cm

    Materi Kothak & Kasus

    kulit

    Jenis Tipe Band

    alloy

    Diameter dial

    40mm

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Wong Pria Watch Fashion Business Watch Luxury Numerals Sports Clock Faux Leather Quartz Wrist Wrist Watch Erkek Kol Saat часы женские"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: RNZG1TLLPO7F Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori