Sepatu Lari Pria Outdoor Breathable Athletic Sport Shoes High Quality

(109 reviews customer)

20.60$ - 27.79$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 12.82$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
12.82$
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sepatu Lari Pria Sepatu Olahraga Atletik Luar Ruangan Kualitas Tinggi 1

    Sepatu Lari Pria Outdoor Breathable Athletic Sport Shoes High Quality

    20.60$ - 27.79$

    Takon Pitakonan


      Share

    Desainer New Pria Sepatu Lari Outdoor Breathable Sepatu Olahraga Atletik Kualitas Tinggi Nyaman Soft Jogging Sneakers Zapatillas

    Informasi Product

    tips:

    1. Kepiye carane bisa nglacak bingkisanku?
    Sampeyan bisa nglacak bingkisan ing situs web ing ngisor iki nggunakake nomer nelusuri: www.17track.net/en (Disalin menyang browser kanggo mbukak)
    2. Apa sing bisa daklakoni nalika wektu proteksi tuku wis entek?
    Yen wektu proteksi tuku wis entek, hubungi kami lan kita bisa nulungi sampeyan. Dadi dhuwit sampeyan ora bakal mlebu ing akunku.
    Babagan Pengiriman
    1. Yen sampeyan mbutuhake paket dikirim dening DHL, FEDEX, EMS, UPS, hubungi kita. kita bakal nganyari kiriman kanggo sampeyan. Kabeh produk dikirim dening CN Post Air Mail utawa Epacke
    2. Kita bakal ngeterake paket sampeyan ing 1-7 dina sabanjure sawise nampa pembayaran
    3. Kita ora bisa ngontrol yen kantor pos telat. Sabar lan kita bakal tetep kontak karo sampeyan lan kantor pos. Iki minangka wektu pangiriman referensi.
    Wektu Pangiriman
    a.DHL biasane njupuk 3-5 dina kerja (ora kalebu preian lan akhir minggu)
    b.EMS biasane njupuk 6-10 dina kerja (ora kalebu preian lan akhir minggu)
    c.ePacket biasane njupuk 15-25 dina kerja (ora kalebu preian lan akhir minggu)
    d.China Post Registered Air Mail
    1) 7-15 dina apa kanggo Asia
    2) 15-35 dina apa kanggo West Euro, Oceania lan Mid-East
    3) 35-50 dina kerja menyang Amerika Kidul lan Afrika
    Babagan Mbalekaken
    1. Yen ora ana informasi nelusuri sawise sasi utawa ora dikirim sawise 2 sasi. sampeyan bisa hubungi kita kanggo njaluk resend utawa refound. Sampeyan ora perlu mbukak regejegan, cukup hubungi kita kanggo ngatasi masalah sampeyan.

    2.Please Wigati: Kita ora nutupi sembarang item rusak sawise nggunakake utawa minangka asil saka karusakan banyu. Kita ora tanggung jawab kanggo tugas khusus utawa pajak impor.
    Langkah 1) Hubungi kita liwat pusat pesen Alibaba.
    Langkah 2) Sampeyan kudu menehi rinci babagan masalah sing sampeyan duwe
    Langkah 3) Wewenang bali bakal ditanggepi.
    Langkah 4) Sampeyan kudu bali item kanggo ijol-ijolan sarujuk utawa mbalekaken dhuwit. Kabeh biaya pengiriman bali dadi tanggung jawab panuku.
    Babagan awake dhewe
    KINGBOOK minangka bakul sepatu profesional, timku nyedhiyakake sepatu lan layanan profesional sing berkualitas, mangga dituku ing tokoku. Yen sampeyan butuh bantuan liyane, hubungi kita. Kita uga melayani grosir sepatu lan penjual dropshipping.
    Babagan Umpan Balik
    Matur nuwun kanggo pesenan ing tokoku.

    1. Yen sampeyan wareg karo pesenan, mangga ninggalake ALL 5 STARS Umpan Balik (Rating Rincian: Deskripsi, Komunikasi, Kecepatan pengiriman), Yen sampeyan bisa
    ninggalake foto lan tembung liyane karo umpan balik bintang 5, sampeyan bakal nulungi wong liya. Matur nuwun kanggo kebecikan sampeyan.
    2. Yen sampeyan mikir bisa nindakake luwih apik, hubungi Customer Service kita dhisik. Kita bakal menehi jawaban sing marem.

    bobot 0.8 kg
    dimensi 30 × 20 × 10 cm
    Brand Name

    KINGBOOK

    GTIN

    2000002279624

    Upper Material

    Mesh (Air mesh)

    Usum

    Spring / Autumn

    Feature

    Ambegan, entheng, atos

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Panggil model

    4642, 4642

    Jeneng Jabatan

    Adult

    Lining Material

    bolong

    Bahan Insole

    EVA

    Bahan Outsole

    TPU

    Jenis Penutupan

    Lace-up

    Jinis Sepatu

    dhasar

    Asal

    Mainland China

    Adhedhasar review 109

    4.56 sakabèhé
    76.85%
    9.26%
    9.26%
    1.85%
    2.78%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 109 kanggo Sepatu Lari Pria Outdoor Breathable Athletic Sport Shoes High Quality

    1. Y *** a -

      Aku duwe 40 lan rada gedhe… instep lebar Aku ora seneng banget nanging mlaku kanthi apik

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 40

    2. م***د -

      Aku ora kudu.

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 46

    3. M *** h -

      Luwih apik,, tinimbang sing dakkarepake,, banget! Sepatune apik, matur nuwun !!

      warna: Sepatu S201 Grey Size: 46

    4. UShopper -

      Sneakers gedhe. Ternyata dadi gedhe-dhawuh liyane. Teka luwih awal tinimbang tanggal sing ditemtokake

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 43

    5. A *** n -

      Produk apik banget, kualitas apik banget, luwih apik tinimbang gambar

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 43

    6. a *** r -

      Pasangan tenis sing apik

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 46

    7. M *** v -

      Kualitas apik banget, teka kanthi cepet tanpa masalah. Matur nuwun sanget.

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 42

    8. M *** o -

      Sepatu sing apik! Aku mung freaking metu babagan carane dasi wong! Iku njupuk guide

      warna: Sepatu S201 Grey Size: 45

    9. D *** h -

      Dheweke kook apik banget- asli ing kabeh cara. Dheweke uga kepenak banget, mula aku pesen 2 pasang karo pasangan liyane karo bojoku sing seneng banget saiki dheweke duwe ffotwear unik sing nyaman kanggo mlaku-mlaku asu- GOOD GEAR-Terus. David ing UK

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 39

    10. A *** s -

      Aku duwe sepatu ukuran 44-45 Euro. Kene dhawuh 47. Size ok. Sepatu iki kaya sandal utawa kaos kaki kanthi platform karet. Wanted sing padha aran kaya sepatu olahraga standar. Maca akeh review sing sawise sawetara wektu padha nyuwil. Muga-muga bakal tahan suwe. Bakal nyoba pesen liyane sawise sawetara wektu yen kualitas bakal ok

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 47

    11. E *** i -

      Dheweke nggawe potongan kulit ing mburi sepatu, nggawe driji sampeyan ora kepenak banget, ora nganggo sepatu.

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 41

    12. UShopper -

      Produk sing apik dikirim kanthi cepet lan dikirim menyang Inggris ..asring dikagumi lan dipuji nalika dipakai ... tlapak sikil jerone cepet banget nanging aku mung nambah insole .. tuku kaping pindho kanthi rega sing apik

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 44

    13. 천***김 -

      Kita wareg karo biaya desain Price!

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 41

    14. j *** j -

      Pasangan sing apik banget, persis kaya ing foto. Aku menehi saran

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 36

    15. aku *** l -

      ora kepenak

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 45

    16. s *** n -

      Sepatu sing alus banget ora ana sol sing kandel
      Kualitas kanggo review
      Cantik saka kadohan nanging adoh saka ayu

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 44

    17. U *** r -

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 42

    18. F *** a -

      Sing nomer 40 ora. Padha ing Brazil, iku luwih cilik

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 40

    19. J *** a -

      Kesetaraan ukuran sing diwenehake dening supplier ora cocog karo ukuran, ujare ukuran Cina 44 padha karo 27cm nanging luwih gedhe lan pengiriman bali luwih larang lan kudu tuku maneh kanthi ukuran sing tepat.

      warna: Sepatu S20 Abang Kuning Size: 44

    SKU: 29JEDS49WVWH Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori