Jam Tangan Kuarsa Tanggalan Pria Mewah kanggo Band Stainless Steel Man

(37 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Jam Tangan Kuarsa Kalender Mewah Pria kanggo Band Baja Tahan Karat Pria 1

    Jam Tangan Kuarsa Tanggalan Pria Mewah kanggo Band Stainless Steel Man

    Takon Pitakonan


      Share

    Fashion Watches Pria Luxury Calendar Quartz Wristwatch kanggo Man Stainless Steel Band Waterproof Luminous Jam lanang
    Ukuran lan bobot
    dawa pita: 25cm
    Diameter dial: 45mm
    Ketebalan Dial: 12mm
    Jembaré pita: 24mm
    Deskripsi banyu
    (3bar anti banyu), mung bisa cipratan banyu sing sethithik, ora bisa dicuci utawa adus, nglangi, nyilem.

    bobot 0.1 kg
    dimensi 10 × 10 × 3 cm
    Brand Name

    Vinkkatory

    GTIN

    2000000002415

    Asal

    Mainland China

    Resistance Water Depth

    3Bar

    Bahan Kasus

    alloy

    Jenis Clasp

    Krekelan Undhak-undhakan

    gerakan

    digital

    Certification

    Ana

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Diameter dial

    45mm, 45mm

    Jenis Tipe Band

    stainless steel

    Feature

    Cahya, Kalender Lengkap, Tahan banyu

    Panggil model

    LYY448, wong nonton

    Bentuk omah

    Babak

    Lebar Band

    24mm, 24mm

    Kekandelan Kasus

    12mm, 12mm

    Dial Material Window Type

    Kaca

    Panjang Band

    25cm, 25cm

    jinis

    jam tangan wong lanang

    gaya

    kemewahan, fashion, kasual

    jender

    lanang, lanang

    Adhedhasar review 37

    3.75 sakabèhé
    52.78%
    13.89%
    8.33%
    5.56%
    19.44%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 37 kanggo Jam Tangan Kuarsa Tanggalan Pria Mewah kanggo Band Stainless Steel Man

    1. F *** s -

      kerjane alrigth, nanging gambar nuduhake metallic a
      bayangan, nalika ir mung abang warata.

      warna: abang Ships from: China

    2. F *** o -

      Ing ngisor kualitas samesthine

      warna: abang Ships from: China

    3. J *** a -

      warna: Kapal biru from: China

    4. V *** K -

      Nonton alon-alon ngomong lunga * nanging

      warna: abang Ships from: China

    5. L *** l -

      warna: Kapal biru from: China

    6. Aku *** O -

      apik

      warna: abang Ships from: China

    7. p***r -

      Aku entuk dhuwit maneh

      warna: abang Ships from: China

    SKU: XXFWP2G4Q7UZ Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori