Jam Tangan Tentara Pria Nilon Militer Pria Jam Tangan Kuarsa Kain Tali Kanvas Kasual Keren Pria Olahraga Bulat Dial Relogios Jam Tangan

(45 reviews customer)

Cepet! Swara 14 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Jam Tangan Tentara Pria Militer Pria Jam Tangan Kuarsa Kain Tali Kanvas Kasual Keren Pria Olahraga Bulat Dial Relojes Hot Sale Jam Tangan

Fitur Utama: Jam tangan kuarsa berkualitas tinggi populer.
100% anyar.
Pilihan sing paling apik kanggo kabeh wong minangka hadiah.
Cantik, apik banget kanggo kabeh kesempatan.
Desain dial khusus narik kawigaten para panuku.
Jam tangan sing apik tenan.
Gerakan sing tepat.
Wektu tepat lan jaga wektu sing pas.
Baterei kalebu ing jam tangan.
Tahan banyu (ora kanggo nyilem / nglangi).
Iku worth tuku murah lan duwe kualitas apik.

Warna Watch: biru ijo lan ireng.

Dial ukuran: 4 cm.

Dawane pita: 23cm.



bobot 0.06 kg
dimensi 12 × 8 × 5 cm
Brand Name

LEMAK

GTIN

2000002573647

Panjang Band

23cm

gerakan

Kwarsa

Certification

Ana

Resistance Water Depth

Ora tahan banyu

Jenis Clasp

Buckle

Asal

Mainland China

Bahan Kasus

stainless steel

Kekandelan Kasus

8mm

Dial Material Window Type

Kaca

Tipe Item

Jam tangan kuarsa, jam tangan nilon Army

Jenis Tipe Band

nilon

Diameter dial

40mm

Panggil model

Angkatan Darat 03001

Lebar Band

20mm

Bentuk omah

Babak

Feature

Ana

Gaya Barang

Jam tangan kuarsa pria

Werna

ireng, ijo lan biru

gaya

masculino montre homme reloj hodinky

Rexo

wong lanang masculino hombre wong lanang Maschio

wusana

Kanggo hadiah festival ulang tahun Party sekolah street show

Gender

Men erkek kol saati nonton mens

fitur

olahraga, militèr, racing, mlaku, metu lawang

Adhedhasar review 45

4.49 sakabèhé
73.33%
15.56%
2.22%
4.44%
4.44%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 45 kanggo Jam Tangan Tentara Pria Nilon Militer Pria Jam Tangan Kuarsa Kain Tali Kanvas Kasual Keren Pria Olahraga Bulat Dial Relogios Jam Tangan

  1. o *** o -

    apik

    warna: Lampung

  2. YShopper -

    aku ora entuk

    warna: Black

  3. V *** h -

    oke…

    warna: Lampung

  4. o *** a -

    Barang teka ing wektu, utuh lan ora cilaka packing apik

    warna: Black

  5. S *** e -

    Suka banget. Godhonge apik banget.

    warna: Black

  6. A *** i -

    Produk lan layanan sing luar biasa, ngluwihi kabeh pangarepan, dianjurake banget.

    warna: Blue

  7. l *** r -

    Produk kasebut padha karo katrangan, plastik bakal digunakake kanggo kerja saben dina. Dheweke teka adoh sadurunge dijadwal, matur nuwun.

    warna: Lampung

  8. j *** s -

    Jam tangan murah sing apik, tali isin cendhak. Apik kanggo jam tangan bocah-bocah, mung jam tangan tanpa tombol sing apik.

    warna: Lampung

  9. YShopper -

    Aja kerja

    warna: ijo

  10. S *** z -

    Banget! X rega produk apik kaya ing doto lan langsung teka. Aku banget nyaranake

    warna: Lampung

  11. N *** v -

    Sampeyan kudu dimangerteni manawa rega kasebut bakal entuk produk sing gampang banget. Jam kasebut hiasan, mung panah utama sing obah. Iku ala sing cemlorot saka panah lan nomer banget, banget banget. Aku wis tuku jam tangan iki ing Ali kanggo pisanan. Aku digunakake kanggo karya ing Cottage, nalika aku nindakake soko kanggo master. Goal: lan wektu ing kontrol, lan uncalan adoh ora tega-yen aku break iku.

    warna: Black

  12. YShopper -

    Apik banget

    warna: Lampung

  13. E *** a -

    Watch Apik banget teka kurang saka 15 dina sing apik banget

    warna: Lampung

  14. m *** i -

    Minangka gambaran

    warna: Lampung

  15. m *** v -

    Super watch kanggo dhuwit iki

    warna: Lampung

Cart My
Wishlist
kategori
Jam Tangan Pria Tentara Nilon Militer Pria Jam Tangan Kuarsa Kain Tali Kanvas Kasual Keren Pria Olahraga Bulat Dial Relogios Jam Tangan 1

Jam Tangan Tentara Pria Nilon Militer Pria Jam Tangan Kuarsa Kain Tali Kanvas Kasual Keren Pria Olahraga Bulat Dial Relogios Jam Tangan

Takon Pitakonan