Magnetik Nirkabel 5LED Door Open Warning Lampu Anti Tabrakan

(50 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Magnetic Wireless 5LED Door Open Warning Lampu Anti Tabrakan 1

    Magnetik Nirkabel 5LED Door Open Warning Lampu Anti Tabrakan

    Takon Pitakonan


      Share

    2 Pcs Magnetik Nirkabel LED Mobil Pembukaan Lampu Peringatan Lampu Elektronik Tahan Air Flash Anti Tabrakan Belakang Lampu Keselamatan

    fitur:
    1. Lampu otomatis nalika lawang mobil dibukak lan lampu otomatis nalika lawang mobil ditutup.
    2. Nalika lawang mobil dibukak, bakal kerlip cepet kanggo konfirmasi mobil supaya tabrakan mburi mburi.
    3. Desain nirkabel, mung kelet ing lawang mobil.
    4. Wis 3 orane tumrap sekolah bebaya. Enem detik pisanan mode sumunar cepet kanggo menehi tandha mobil mburi.
    5. sumber cahya LED, mati otomatis sawise 110 detik; Lampu peringatan bisa digambarake kanggo ngelingake mobil mburi.
    6. Desain anti banyu lan efek magneto-resistance anyar.

    fitur:
    Bobot: 34g
    Werna: abang / biru / kuning
    Jumlah lampu LED: 5 pcs LED
    Bahan: plastik
    Ukuran: 27*8mm/1.06*0.31"
    Lokasi instalasi: lawang mobil
    Cara instalasi: jinis magnetik
    Sumber daya: baterei tombol

    Cathetan:
    1. Bisa uga ana penyimpangan ukuran sithik amarga ukuran manual, cara lan alat pangukuran sing beda.
    2. Gambar bisa uga ora nggambarake warna asline barang amarga cahya motret, sudut lan monitor tampilan sing beda.

    bobot 0.04 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    Muncp

    GTIN

    2000002329596

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    Ngudani Reflektif

    Voltase

    3v

    Adhedhasar review 50

    4.72 sakabèhé
    90%
    4%
    0%
    0%
    6%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 50 kanggo Magnetik Nirkabel 5LED Door Open Warning Lampu Anti Tabrakan

    1. UShopper -

      produk kualitas

      warna: 2pcs biru

    2. Z *** v -

      warna: 2pcs Abang

    3. UShopper -

      warna: 2pcs biru

    4. R *** r -

      Item ora ditampa.
      A penipuan. Sialan🐐.

      warna: 2pcs biru

    5. YShopper -

      Butuh wektu kanggo teka nanging ditampa kanthi apik.
      Kerjane kanthi lancar.
      Gagasan banget pinter lan terus terang prasaja lan ayu.
      Aku tresna

      warna: 2pcs biru

    6. R *** r -

      Super rekam

      warna: 2pcs Abang

    7. A *** h -

      😀 SENENG… 👍MATUR NUWUN

      warna: 2pcs Abang

    8. L *** r -

      aku arep nyoba

      warna: 2pcs Abang

    9. YShopper -

      produk tau tekan kula lan uga tau nanggapi ing sawetara kesempatan ing sms bakul. ora tau dibalekake.
      mesthi ora bakal tuku saka bakul iki

      warna: 2pcs biru

    10. YShopper -

      produk tau tekan kula lan uga tau nanggapi ing sawetara kesempatan ing sms bakul. ora tau dibalekake.
      mesthi ora bakal tuku saka bakul iki.

      Alli express kudu campur tangan

      warna: 2pcs Abang

    11. a *** e -

      Ora ana sing bisa digambarake. Kabeh kaya sing wis ditulis. ing wayah wengi padha sumunar sampurna,

      warna: 2pcs Abang

    12. Z *** n -

      Sanadyan aku ora nampa barang nanging sing bakul langsung mbalekake dhuwit, matur nuwun!

      warna: 2pcs biru

    13. j *** aku -

      Kerjane, nanging kudu plug in mobil lan mriksa

      warna: 2pcs Abang

    14. a *** s -

      Sembarang piranti kanggo nambah safety mobil olèh. produk apik banget. matur nuwun

      warna: 2pcs Abang

    15. YShopper -

      Apik banget nanging magnet ora lungguh ing papan sing cukup nanging bisa digunakake kanthi apik duwe Tucson 2019

      warna: 2pcs Abang

    16. D *** t -

      Cemlorot uga, teka bebarengan karo baterei. Aku. Banget.

      warna: 2pcs Abang

    17. j *** r -

      Barang ditampa kabeh oke-kaya maneh matur nuwun

      warna: 2pcs Abang

    18. R *** a -

      Ditrima banget

      warna: 2pcs biru

    19. C *** e -

      Apik ing kabeh mobil (208 Peugeot) ora masalah

      warna: 2 pcs kuning

    20. 3 *** r -

      Penjual sing jujur ​​aku nyaranake !!! Cepet dikirim barang.

      warna: 2pcs biru

    SKU: 0XDA26NP4AZ1 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori