Lvpai 5 Pcs Set Wanita Jam Tangan Gelang Hitam Wanita Gelang Jam Tangan Kasual Kulit Kuarsa Jam Tangan Relogio Feminino

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H2cfe5cbeba8f442aba09805f650cd47aG

    Lvpai 5 Pcs Set Wanita Jam Tangan Gelang Hitam Wanita Gelang Jam Tangan Kasual Kulit Kuarsa Jam Tangan Relogio Feminino

    Takon Pitakonan


      Share

    Gerakan: Kuarsa

    Bahan lumahing: Kaca

    Material Case: campuran

    Bahan Tali : Kulit

    Werna Band: 15mm

    Band Length: 240mm (kalebu kasus)

    Ketebalan Case: 8mm

    Diameter cilik: 38mm

    Paket kalebu: 27g

    1 x Watch

    Kita nyedhiyakake pengiriman gratis kanthi kabeh jinis cara pengiriman, kayata surat udara kirim, DHL, EMS lan liya-liyane, gumantung saka negara tujuan lan jumlah pesenan. Yen sampeyan pengin nemtokake cara pengiriman, mbayar biaya pengiriman, ing ngisor iki perkiraan kacepetan pangiriman kanggo referensi sampeyan. matur nuwun

    Tujuan:

    Rusia Gratis EMS> $200

    Amerika Serikat Gratis EMS/DHL >$200

    Negara liya Gratis EMS/DHL >$200

    Brazil Free Post Air Mail, hubungi kita yen sampeyan perlu express

    Wektu pengiriman logistik lan situs web telusuran:

    China Post Paket Cilik Biasa Plus: 30-60 dina

    situs web nelusuri: http://intmail.11185.cn/zdxt/yjcx/

    China Post Air Mail: 10-60 dina

    situs web nelusuri: https://www.17track.net/en

    Singapore Post: 20-40 dina

    situs web tracking: http://www.singpost.com

    Kuning toko Standard Shipping: 20-40 dina

    situs web nelusuri: https://www.17track.net/en

    ePacket: 20-40 dina

    situs web nelusuri: https://www.17track.net/en

    EMS: 7-15 dina

    situs web nelusuri: http://www.ems.com.cn/english.html

    DHL: 7-15 dina

    situs web nelusuri: http://www.cn.dhl.com/en.html

    (kabijakan pabean sing ketat, musim sibuk, cuaca sing ala bisa uga ditundha)

    Para panuku sing dihormati, Kita njamin pengalaman tuku resiko nol ing kana.

    Kanggo alasan apa wae sampeyan ora puas karo pesenan, hubungi kita sadurunge ninggalake umpan balik utawa mbukak perselisihan.

    Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah kanggo sampeyan .Matur nuwun !

    1. Masalah kualitas: Yen produk ora padha karo katrangan kita utawa rusak ing transit, mangga njupuk foto kanthi jelas ing 7 dina sawise sampeyan nampa lan ngirim foto supaya pesen. Kita bakal nyedhiyani sampeyan mbalekaken utawa panggantos sawise kita konfirmasi.

    2.Sembarang alasan liyane: Kanggo alasan apa wae sampeyan ora seneng karo produk kasebut, hubungi kita ing 15 dina sawise sampeyan nampa pesenan, priksa manawa produk kasebut ana ing kondisi asli lan mbayar biaya pengiriman dhewe. Kita bakal nyedhiyani mbalekaken utawa

    panggantos sawise kita nampa produk bali.

    3. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan kita, kita bakal appreciate banget nalika sampeyan menehi saran bintang lima.

    Matur nuwun sanget!

    bobot 0.05 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    LVPAI

    GTIN

    2000002835257

    Resistance Water Depth

    Ora tahan banyu

    gerakan

    Kwarsa

    Bahan Kasus

    stainless steel

    gaya

    Fashion & Casual

    Jenis Clasp

    Ana

    Asal

    Mainland China

    Dial Material Window Type

    Kaca

    Kekandelan Kasus

    8mm

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Jenis Tipe Band

    PU

    Lebar Band

    15mm

    Feature

    Ana

    Panjang Band

    24cm

    Diameter dial

    38mm

    Certification

    Ana

    Bentuk omah

    Babak

    Panggil model

    G1P111

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Lvpai 5pcs set Jam Tangan Wanita Gelang Jam Tangan Wanita Ireng Jam Tangan Kasual Kulit Kuarsa Jam Tangan Relogio Feminino"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 1WG1QPW7Z6RD Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori