Jam Tangan Wanita Mewah Berlian Merek Terkenal Gaun Elegan Jam Tangan Kuarsa Jam Tangan Wanita Kecil Dial Jam Tangan Berlian Imitasi 2022

Rega asli yaiku: 53.16 $.rega saiki: 26.58 $

Cepet! Swara 7 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 7-16 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-16
free
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

bobot 0.1 kg
dimensi 1 × 1 × 1 cm
Brand Name

BS dadi adhine

GTIN

2000002836711

gerakan

Kwarsa

Certification

Ana

Jenis Clasp

Hook Buckle

Asal

Mainland China

Bahan Kasus

alloy

Resistance Water Depth

3Bar

gaya

Busana

Lebar Band

15mm

Bentuk omah

Babak

Kekandelan Kasus

8mm

Feature

Shock Resistant, Water Resistant

Dial Material Window Type

Hardlex

Panggil model

Jam Tangan Wanita BS 1531

Panjang Band

20inch

Materi Kothak & Kasus

Ora paket

Jenis Tipe Band

alloy

Diameter dial

22mm

Fungsi 1

Watch Women Luxury

Fungsi 2

Wanita Watches

Fungsi 3

Women Watches Diamond

Fungsi 4

Watch Wanita Square

Fungsi 5

Jam Tangan Emas Wanita

Fungsi 6

Jam Tangan Rhinestone

Fungsi 7

Jam Tangan Ladies

Fungsi 8

Jam Nelpon Cilik

Fungsi 9

Jam Tangan Rhinestone Kab

Fungsi 10

Jam Tangan Rhinestone Kab

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Dadi sing pertama nyemak "Jam Tangan Wanita Mewah Berlian Merek Terkenal Busana Elegan Jam Kuarsa Jam Tangan Wanita Jam Tangan Kecil Rhinestone Jam Tangan 2022"
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

Cart My
Wishlist
kategori
H4a368f7530584d388ddb7562d8444331m

Jam Tangan Wanita Mewah Berlian Merek Terkenal Gaun Elegan Jam Tangan Kuarsa Jam Tangan Wanita Kecil Dial Jam Tangan Berlian Imitasi 2022

Rega asli yaiku: 53.16 $.rega saiki: 26.58 $

Takon Pitakonan