Mewah Kecil Ungu Gelang Jam Tangan Wanita Stainless Steel Jam Tangan Wanita Minimalis Jam Tangan Fashion Wanita Jam Tangan Reloj Mujer

4.22$ - 5.72$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.95$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.95$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
73.68$
DHL
Ya
dina 14
94.74$
EMS
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hb3320076d98d427988546e3a2df73560X

    Mewah Kecil Ungu Gelang Jam Tangan Wanita Stainless Steel Jam Tangan Wanita Minimalis Jam Tangan Fashion Wanita Jam Tangan Reloj Mujer

    4.22$ - 5.72$

    Takon Pitakonan


      Share

    Mewah Kecil Ungu Gelang Jam Tangan Wanita Stainless Steel Jam Tangan Wanita Minimalis Jam Tangan Fashion Wanita Jam Tangan Reloj Mujer

    Kita ndhukung pengiriman drop, kita duwe pabrik dhewe, produk ora bakal metu saka saham, kita bisa ngirim pesenan cepet ing 1-5 dina, tanpa wektu tundha.

    Size
    dawa band: 18 cm
    Dhiameter nelpon: 2.3 cm
    Kekandelan nelpon: 0.7cm
    Lebar band: 0.3 cm

    paket
    1X watch

    Deskripsi banyu
    (urip anti banyu), mung bisa cipratan banyu sethitik, ora bisa sakabeheng utawa ing adus, nglangi, nyilem.

    Gaya 2

    Gaya 5

    bobot 0.025 kg
    dimensi 15 × 15 × 15 cm
    Brand Name

    LEMAK

    GTIN

    2000002834823

    Resistance Water Depth

    Ora tahan banyu

    gerakan

    Kwarsa

    Bahan Kasus

    stainless steel

    Jenis Clasp

    Ana

    Asal

    Mainland China

    Dial Material Window Type

    Kaca

    Kekandelan Kasus

    7mm

    Materi Kothak & Kasus

    Ora paket

    Jenis Tipe Band

    stainless steel

    Lebar Band

    3mm

    Feature

    Ana

    Panjang Band

    18cm

    Diameter dial

    23mm

    Certification

    Ana

    Bentuk omah

    Babak

    Panggil model

    jam tangan wanita

    barang

    nonton

    gaya

    jam tangan gelang

    produk

    jam tangan wanita

    jinis

    nonton mewah

    produk

    jam tangan gelang

    ciri

    wanita nggoleki

    item

    stainless steel jam tangan

    hadiah

    jam tangan cilik

    Tipe Item

    reloj mujer

    Gender

    relogio feminino

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Jam Tangan Wanita Gelang Ungu Kecil Mewah Jam Tangan Wanita Stainless Steel Minimalis Jam Tangan Fashion Wanita Reloj Mujer"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: F2M17W3BX53X Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori