Tutup Katup Bercahaya Neon Hijau Biru Malam Bercahaya Mobil Sepeda Motor Roda Styling Hub Ban Bercahaya Dekorasi Topi

(22 reviews customer)

Rega asli yaiku: 11.70 $.rega saiki: 2.97 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Tutup Katup Bercahaya Neon Hijau Biru Malam Bercahaya Mobil Sepeda Motor Sepeda Roda Styling Hub Bercahaya Topi Dekorasi 1

    Tutup Katup Bercahaya Neon Hijau Biru Malam Bercahaya Mobil Sepeda Motor Roda Styling Hub Ban Bercahaya Dekorasi Topi

    Rega asli yaiku: 11.70 $.rega saiki: 2.97 $

    Takon Pitakonan


      Share

    nggambarake:
    100% merek anyar lan kualitas dhuwur
    Portable lan awet, gampang digawa lan bobot entheng.
    Digawe saka ABS entheng kualitas dhuwur.
    lan dekorasi gembong Panjenengan.
    Korosi lan anti banyu.
    Gampang kanggo nginstal. Mung meneng ing

    Keterangan:
    Bahan: ABS
    Warna: fluorescent green
    Ukuran: About 1.6cm * 1.2cm, diameteripun njero 0.8cm
    Ditrapake: Universal kanggo model
    Jumlah: 1pcs / 4pcs

    Paket kalebu: 1/4 * tutup katup bercahaya

    bobot 0.033 kg
    dimensi 10 × 5 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002464938

    Material

    ABS

    werna

    ijo neon

    Size

    Kira-kira 1.6cm * 1.2cm, diametere njero 0.8cm

    Adhedhasar review 22

    4.86 sakabèhé
    86.36%
    13.64%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 22 kanggo Tutup Katup Bercahaya Neon Hijau Biru Malam Bercahaya Mobil Sepeda Motor Roda Styling Hub Ban Bercahaya Dekorasi Topi

    1. A *** v -

      warna: 4pcs ijo

    2. 2 *** r -

      warna: 4pcs biru

    3. J *** c -

      warna: 1pc ijo

    4. g *** r -

      Barange kaya sing dikarepake. Perdagangan sing adil.

      warna: 4pcs ijo

    5. Aku ora ngerti -

      Gerah sumunar ing peteng

      warna: 2pcs ijo

    6. *** к -

      warna: 4pcs ijo

    7. Y *** k -

      warna: 4 pcs dicampur

    8. Ho -

      Produk sing padha karo gambar lan katrangan (mripat ora akeh cahya ing kutha), tambahan teka cepet menyang Cajamarca.

      warna: 4pcs biru

    9. N *** m -

      Good

      warna: 4pcs biru

    10. YShopper -

      warna: 4pcs ijo

    11. S *** S -

      Kabeh ok

      warna: 4pcs biru

    12. R *** r -

      warna: 4pcs ijo

    13. p***m -

      Kabeh OK

      warna: 4pcs biru

    14. B *** a -

      pengiriman cepet, nampa bingkisan kaya sing diterangake.

      warna: 4pcs ijo

    15. V *** v -

      Banget, cepet lan kualitas dhuwur

      warna: 4pcs ijo

    16. R *** t -

      Produk apik, matur nuwun.

      warna: 4pcs biru

    17. 3 *** r -

      warna: 4pcs ijo

    18. A *** o -

      Kabeh apik. Matur nuwun!

      warna: 4pcs ijo

    19. v *** n -

      warna: 4pcs biru

    20. A *** k -

      Glow, kualitas apik.

      warna: 4pcs ijo

    21. A *** a -

      warna: 2pcs ijo

    22. 5 *** r -

      warna: 4pcs ijo

    SKU: BFFZAX5XYZ59 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori