Live Data Scanner Mekanik OBDII Alat Pembaca Kode Diagnostik Kanggo Mesin Priksa

(51 reviews customer)

Rega asli yaiku: 105.31 $.rega saiki: 49.48 $

86 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Alat Pembaca Kode Diagnostik Kanggo Mesin Priksa

    Rega asli yaiku: 105.31 $.rega saiki: 49.48 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Alat Pembaca Kode Diagnostik Kanggo Mesin Priksa

    Scanner V519 obd2 ngidini sampeyan maca DTC, ngakses status kesiapan emisi, mateni CEL (mriksa lampu mesin) utawa MIL, ngreset monitor, maca data langsung lan njupuk VIN kendaraan sampeyan.
    【Smog Check Helper】Read/Erase and I/M readiness hotkeys nggampangake nggunakake maca komputer mobil langsung metu saka paket. Led Abang-Kuning-Ijo lan speaker sing dibangun nuduhake status kesiapan kanggo tes e-misi sing yakin.
    【Akurasi & Aliran】 Grafik lan logging data langsung. Waca kode kesalahan kanthi akurat kanggo umume mobil, SUV, truk ringan lan diesel 12V sing dilengkapi Obd2. Grafik data sensor kendaraan langsung ngidini sampeyan fokus ing data lan tren sing curiga.
    Ora ana baterei sing dibutuhake, pemindai obd V519 diisi langsung saka DLC 16pin ing kendaraan sampeyan. Disaranake minangka kabutuhan ing kothak piranti lan salah sawijining hadiah paling apik kanggo Mekanika Omah lan Autoshop.
    Wong tansah nglampahi atusan malah ewu dolar kanggo kendaraan mung amarga lampu engine urip. Ing kasunyatan, scanner kode V519 iki bisa mbantu kanggo nemtokake sabab saka cahya engine, lan pitutur marang kowe apa salah karo mesin mobil, lan yen perlu kanggo dikirim menyang bengkel.
    Mode Layanan OBD Lengkap
    Pembaca kode V519 obd2 minangka pemindai OBD II lan EOBD sing ditingkatake sing nyakup kabeh protokol obd2 lan kabeh layanan diagnostik OBD, mula pamaca obd-ii bakal nggarap meh kabeh kendaraan sing dilengkapi obd2 lan ndeleng data diagnostik powertrain luwih akeh tinimbang alat pindai obd2 liyane.
    Fungsi OBD II sing ditingkatake
    Pembaca kode kesalahan mobil V519 ora mung bisa maca lan mbusak kode kesalahan mesin, ngirit dhuwit kanggo sampeyan, nanging uga duwe sawetara fungsi sing ditingkatake (Indikator LED, Log Data, Bantuan DTC, Retrival VIN, Data Cetak) sing bisa mbantu sampeyan nemokake masalah sing jero. supaya diagnosis sampeyan luwih gampang.
    Protokol OBDII lan Kompatibilitas Mobil: Akeh alat scan murah sing ora ndhukung kabeh protokol OBD2. Iki ora kaya scanner V519 amarga bisa ndhukung kabeh protokol OBDII kayata KWP2000, J1850 VPW, ISO9141, J1850 PWM lan CAN. Piranti iki uga nduweni kompatibilitas kendharaan ekstensif karo mobil 1996 AS, 2000 basis EU lan Asia, truk ringan, SUV, uga kendaraan OBD2 lan CAN sing luwih anyar, domestik lan manca. Priksa kompatibilitas karo model kendaraan sadurunge tuku.

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Kode Reader Alat Kanggo Priksa Engine Uellow

    bobot 0.342 kg
    dimensi 21 × 14 × 6 cm
    Update piranti lunak

    Ya

    GTIN

    2000002907831

    Language

    Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, ITALIAN, Jepang, Portugis, Rusia, Spanyol

    Brand Name

    ZUIID

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    Pamaca Kode & Alat Scan

    Certification

    CE

    Adhedhasar review 51

    4.64 sakabèhé
    82%
    8%
    6%
    0%
    4%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 51 kanggo Live Data Scanner Mekanik OBDII Alat Pembaca Kode Diagnostik Kanggo Mesin Priksa

    1. T *** z -

      warna: V519

    2. M *** r -

      Apik, kanthi akeh fungsi lan akeh mode pemindai kanggo entuk asil sing luwih apik, aku nyaranake, 10 saka 10 kanggo regane lan teka luwih awal tinimbang sing dikira.

      warna: V519

    3. P *** r -

      Dites ing Peugeot 407 16hdci

      warna: V519

    4. R *** s -

      warna: V519

    5. M *** M -

      warna: V519

    6. UShopper -

      kualitas apik 👌

      warna: V519

    7. N *** w -

      Mung ora ana pandhuan kanggo nggunakake sing kurang supaya sampeyan bisa ngerteni kabeh dhewe

      warna: V519

    8. C *** n -

      Aku pancene mamang dadi kepasang menyang Toyota lan apik tenan kerjane mung apik kanggo dhuwit, regane apik banget lan matur nuwun kanggo kiriman sing cepet.

      warna: V519

    9. S *** r -

      warna: V519

    10. C *** o -

      Tampilakewww

      warna: V519

    11. A *** o -

      Produk sing apik banget bisa digunakake kanthi apik banget kahanan sing disaranake lan teka sadurunge tanggal sing dikira matur nuwun

      warna: V519

    12. f *** f -

      Praktis banget minangka mriksa lan mindhai kode lan menehi informasi nyata nalika operasi

      warna: V519

    13. m *** i -

      warna: V519

    14. M *** o -

      produk apik banget. Penjual sing enten lan pengiriman cepet. Aku babar blas nyaranake.

      warna: V519

    15. D *** t -

      warna: V519

    16. D *** n -

      Pangiriman cepet sanajan Scanner ora kompatibel karo kabeh kendaraan kaya sing diiklanake. Nyoba ing rong kendaraan nganti saiki, 2005 Honda Stepwgn maca kode nanging gagal mbusak. 2010 Mitsubishi Outlander ora bakal komunikasi karo mobil.

      warna: V519

    17. y *** y -

      pengiriman cepet..thanks…

      warna: V519

    18. m *** s -

      warna: V519

    19. UShopper -

      Pancen gedhe

      warna: V519

    20. h *** r -

      warna: V519

    21. UShopper -

      Aku entuk cepet banget

      warna: V519

    22. M *** s -

      warna: V519

    23. B *** A -

      Ora kompatibel Opel Zafira A 2002 monvan
      Ora dideteksi, Nanging, dening plugying karo baterei external kita ndeleng daya saka bank diganti

      warna: V519

    24. F *** n -

      warna: V519

    25. E *** g -

      Aku iki digunakake ing lexus is250 2008. Nanging dheweke ora ease kesalahan. Iku ora alat profesional.. Iku kaya dolanan.

      warna: V519

    26. M *** h -

      Kualitas produk sing dhuwur lan layar sing cetha pangiriman cepet banget

      warna: V519

    27. M *** e -

      warna: V519

    28. F *** A -

      warna: V519

    29. YShopper -

      warna: V519 Kapal from: China

    30. YShopper -

      Produk apik! Aku bakal mriksa ... Bakal nambah umpan balik .... Matur nuwun!

      warna: V519 Kapal from: China

    SKU: VJQ1NWWLY01O Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori