Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag

(17 reviews customer)

18.91$ - 35.07$

Cepet! Swara 8 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Werna

, , , , , ,

Tipe Item

tas travel

Komposisi Material

nilon

wusana

Versatile

Bobot Item

0.45kg

Jenis Penutupan

Zipper

Gender

WOMEN

Tipe Pola

Solid

gaya

Casual

Panggil model

026

Material utama

nilon

Brand Name

unixinu

Asal

Mainland China

CN

Hebei

Adhedhasar review 17

4.53 sakabèhé
88.24%
0%
0%
0%
11.76%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 17 kanggo Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag

  1. a *** r -

    Very nice bag, I recommend a very nice light bag color…

  2. M *** i -

    Good quality👍

    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
  3. R *** s -

  4. UShopper -

    Pas reçu ….

  5. M *** o -

    Poor quality!
    I do not recommend it

  6. S *** i -

    See and very nice bag

    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
  7. J *** m -

    Good quality and beautiful, the color is equal to the picture

  8. A *** g -

    Just like the pictures very well made, I love this bag

    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
  9. Y *** z -

    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
  10. UShopper -

    Very practical cute bag.

  11. l***i -

  12. c *** i -

    Bag very cute and capacious

  13. j***v -

    Excellent quality, thank you very much!!!

  14. k *** r -

    Cute bag like the picture thick material very packing :)

    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
    Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag
  15. a *** r -

    Brilliant bag

  16. J *** s -

    uga

  17. c *** i -

    Beautiful bag and very chic

SKU: 1005006985181550 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Kisi Rhombic Ringan Tas Dufile Perjalanan, Tas Penyimpanan Kebugaran Olahraga Kapasitas Besar, tas travel Portable Weekender Overnight Bag

18.91$ - 35.07$

Takon Pitakonan