Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Anti banyu

(71 reviews customer)

13.11$ - 13.13$

Brand: 
Uellow
Lenovo
  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Anti banyu

    13.11$ - 13.13$

    Takon Pitakonan


      Share

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Anti banyu

    Cathetan: Pabrik wis nganyarke headset Bluetooth versi chip kanggo 5.3, gudang pengiriman isih ana sawetara saham versi headset Bluetooth kanggo 5.0, gudang bakal dikirim kanthi acak, yen sampeyan mikir, Mangga pesen kanthi teliti.

    Fitur:

    1. stabilitas sambungan sinyal kuwat lan latensi kurang, universal kanggo Apple lan telpon Android
    2. Dilengkapi membran timpani kedher dobel, speaker coil obah gedhe 13mm, treble sing cetha lan bass jero
    3. Desain ing-kuping, efek pengurangan gangguan sing luwih apik
    4. Dhukungan telpon swara, binaural high-definition telpon, kanthi fungsi pengurangan gangguan lingkungan lan cetha lan ora ana gangguan
    5. Headset dioperasikake kanthi tutul, sampeyan bisa ngoper musik ndhuwur lan ngisor, nambah lan nyuda volume, njawab telpon lan tangi asisten swara ing headset
    6. Ngadopsi desain anti banyu tingkat urip, ora wedi cipratan saka kringet lan udan, lan ngancani sampeyan nalika lelungan ing njaba ruangan kapan wae

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    bobot 0.081 kg
    dimensi 18 × 12 × 6 cm
    Material

    plastik

    GTIN

    2000002910442

    Kategori

    Telpon & Headphone

    Jenis Earcups

    Mbukak semi

    Nomer Pembalap

    2

    Cara Ngisi

    Kasus daya

    Bahan Pads Headphone

    liyane

    Jenis Magnet

    liyane

    Diameter driver

    13mm

    Total Harmonic Distorsi

    5%

    Rangkoan Impidansi

    saka 33 nganti 100 Ω

    Versi Bluetooth

    5.0

    Daftar Paket

    Pangisi daya Kabel

    Codecs

    AAC

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    Tanpa kabel

    Ya

    APP dhukungan

    Ora Ana

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Waterproof

    Ya

    Resistensi

    32Ω

    Length Line

    0m

    Range Frekuensi Tanggepan

    20 - 20000Hz

    Sensitivitas

    96dB

    Tipe Plug

    Tipe Line

    fungsi

    olahraga

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Kontrol Volume

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ora Ana

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Jinis Wireless

    bluetooth

    konektor

    Tipe c

    Komunikasi

    Wireless

    gaya

    Ing kuping

    Certification

    FCC

    Asal

    Mainland China

    Brand Name

    Lenovo

    Adhedhasar review 71

    4.87 sakabèhé
    90%
    7.14%
    2.86%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 71 kanggo Lenovo LP5 Wireless Earbuds lan Earphone Kanthi Mic Headphone Olahraga Anti banyu

    1. C *** e -

      Alat pangrungu kualitas apik banget, lan aku wis kerja kanthi apik nganti saiki, pesenan teka kanthi cepet.

      warna: Gray Fast charging

    2. U *** r -

      transisi dadi apik banget. ora keluhan kanggo kula

      warna: Gray Fast charging

    3. V *** s -

      Kanggo rega, headphone apik banget. Yen sampeyan ilang, iku ora masalah gedhe. Digunakake karo Iphone. Awet suwe. Aku menehi saran.

      warna: Putih Fast Charging

    4. ي***ث -

      Pangiriman sing apik lan cepet

      warna: Gray Fast charging

    5. S *** a -

      Ana kaping nalika clamp ilang, nanging padha bisa uga lan kualitas audio apik kanggo rega.

      warna: Putih Fast Charging

    6. V***F -

      Telpon gedhe, nepaki pangarepan.

      warna: Gray Fast charging

    7. H *** s -

      Telpon apik banget. Wangsulan.

      warna: Putih Fast Charging

    8. D *** E -

      Produk cocog karo iklan. Rasio biaya-manfaat gedhe kanggo jumlah sing dibayar lan apa sing dikirimake headphone. Muga-muga nduweni daya tahan ngluwihi kualitas. Wareg kanggo wayahe pisanan.

      warna: Gray Fast charging

    9. UShopper -

      Produknya bagus banget 👍👍👍👍👍👍👍👍

      warna: Gray Fast charging

    10. R *** o -

      Barang kanthi njupuk shvidko, tanpa overplaying, nanging kanggo hadiah. Kamulyan kanggo Ukraina!

      warna: Putih Fast Charging

    11. A *** a -

      Hello, keluwen apik banget, Aku swara kudu banter, liyane iku worth saben Penny. Lan teka sadurunge deadline.

      warna: Gray Fast charging

    SKU: 42IVN7B4HPLP Kategori: , Tags: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori