Tas Laptop 15.6 13.3 Inch Tahan Air Tas Notebook untuk Mackbook Air Pro 13 15 Tas Bahu Laptop 13.3 15.6

49.98$ - 51.98$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.16$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
3.16$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
17.67$
Uellow Premium Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H7d6ff5f2b6cf4940a9c70e0d0abc96390

    Tas Laptop 15.6 13.3 Inch Tahan Air Tas Notebook untuk Mackbook Air Pro 13 15 Tas Bahu Laptop 13.3 15.6

    49.98$ - 51.98$

    Takon Pitakonan


      Share

    13.3inch

    Ukuran njaba: 385*285*30 mm(15.15in x 11.22in x 1.2-3.5in), Ukuran Liner 350*275*30 mm(15.15in x 11.22in x 1.2-3.5in), Cocok kanggo 13/13.3 / 14 inch MacBook air, MacBook pro, MacBook pro retina

    15.6inch

    Ukuran: 440*340*30 mm (17.3in x 12.9in x 1.2-3.5in) Ukuran Liner 410*320*30 mm(16.14 in x 12.6 in x 1.2-3.5in), kanggo 15.6-inch MacBook air, MacBook Pro , MacBook Pro, lan komputer 15.6 inci;

    Ukuran: 13-15 Warna: Dark Grey

    Desain Tas Panyimpenan Aksesoris Unik:

    Kanthong Laptop lan Kanthong Aksesoris tetep kapisah.

    Desain Penampilan Gaya:

    Panggunaan njaba bahan tahan lama sing berkualitas tinggi. Lan gagang kulit PU krasa nyaman, cocog kanggo ukuran tangan sing beda-beda.

    bobot 0.6 kg
    dimensi 37 × 30 × 3 cm
    Brand Name

    iCozzier

    GTIN

    2000002850861

    gaya

    Liyane, Casual

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    Laptop Messenger

    Gender

    Unisex

    Panggil model

    kanggo notebook 13/14/15 inch

    Jenis Penutupan

    Zipper

    paket

    Ya

    Material

    liyane

    Tipe Pola

    liyane

    Model sing ditrapake

    liyane

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "tas laptop 15.6 13.3 inch Waterproof Notebook Bag kanggo Mackbook Air Pro 13 15 Tas Bahu Laptop 13.3 15.6"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: A81BOFML9B7J Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori