Tas Laptop Lengan Case Bahu Tas Notebook Kantong Tas 133 14 156 Inch untuk Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung

18.22$ - 20.29$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.11$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.11$
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S06382bb0997b4ea38a5b18fc614531dfm

    Tas Laptop Lengan Case Bahu Tas Notebook Kantong Tas 133 14 156 Inch untuk Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung

    18.22$ - 20.29$

    Takon Pitakonan


      Share

    specifications:
    Bahan: Kain Poliester, Beludru
    Fitur: Waterproof, Dustproof, Wear-resistant
    Gender sing ditrapake: Pria lan Wanita
    Kekuwatan: Soft
    Bukak: Zipper
    Ukuran: 13.3 inch, 14 inch, 15.6 inch
    Warna : Black, Grey, Navy, Pink, Purple
    Kompatibel: Laptop, Tablet PC, Kabel Data USB, Mouse, USB Flash Drive, lsp.
    Ukuran tas njaba lan njero kaya ing ngisor iki:
    13.3 inch (Fit 13-13.3 inch Laptop): 36*26*3 cm
    14 inch (Fit 14-14.1 inch Laptop): 39*28*3 cm
    15.6 inch (Fit 15-15.6 inch Laptop): 41*30*3 cm
    Paket kalebu:
    1 * Tas Laptop

    bobot 0.384 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    okdeals

    GTIN

    2000002852438

    Koleksi

    Ransel Laptop

    Gender

    Unisex

    gaya

    Tas Pundhak, Bisnis

    Asal

    Mainland China

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Panggil model

    Tas Laptop Kab

    paket

    Ora Ana

    Tipe Pola

    Solid

    Material:

    Kain Poliester, Beludru

    fitur:

    Anti banyu, tahan bledug, tahan nganggo

    Jenis Kelamin ditrapake:

    Pria dan Wanita

    Atine:

    Soft

    Mbukak:

    Zipper

    Size:

    Inci 13.3, inci 14, inci 15.6

    warna:

    Black, Grey, Navy Blue, Pink, Ungu

    Paket kalebu:

    1 * Tas Laptop

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Laptop Bag Sleeve Case Shoulder Handbag Notebook Pouch Briefcases 133 14 156 inch For Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 0QJO1M5IZJCS Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori