Tas Messenger Wanita Petang Besar Satin Diamante Tas Genggam Wanita Tas Merek Mewah Tas Amplop Pesta Torebki Damskie Party

(6 reviews customer)

Rega asli yaiku: 31.78 $.rega saiki: 15.88 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 15.79$ liwat USPS ing 2-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 2-8
15.79$
USPS
Ya
dina 8-17
4.76$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hd94f96cfb7b341e19ac498d740704e85K

    Tas Messenger Wanita Petang Besar Satin Diamante Tas Genggam Wanita Tas Merek Mewah Tas Amplop Pesta Torebki Damskie Party

    Rega asli yaiku: 31.78 $.rega saiki: 15.88 $

    Takon Pitakonan


      Share

     

     

    Description:

    • Bahan: Satin
    • Warna: Beige, Black, Navy
    • Size:21*13*5cm/8.3*5.1*2.0″
    • Tipe Barang: Tas
    • Jenis Kelamin: Wanita
    • Tipe Pola: Solid
    • Ing njero bisa gampang pas karo ponsel, dompet, pangilon kompak, lip gloss, lan bungkus permen karet
    • Sampurna kanggo Pesta Pernikahan utawa Night Out

     

    paket:

    • 1 x Tas Wanita

       

     

     

    bobot 0.2 kg
    dimensi 21 × 13 × 5 cm
    Brand Name

    MAIOUMY

    GTIN

    2000002811916

    Panggonan Asal

    Provinsi GUANG DONG, Provinsi GUANG DONG

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Material utama

    SATIN

    Wangun

    Box

    Lining Material

    SATIN

    gaya

    fashion

    Panggil model

    Grosir

    Atose

    HARD

    Tipe Pola

    Solid

    Interior

    Ora Pocket

    wusana

    Party

    njaba

    Ana

    Dekorasi

    Appliques

    Gender

    WOMEN

    Jenis Penutupan

    Hasp

    Barang0

    Nyelehake kapal

    Barang1

    dropshipping

    Barang2

    Grosir

    Barang3

    dompet

    Barang4

    tas kanggo wanita

    Barang5

    tas wanita

    Barang6

    dompet

    Barang7

    bolsos de mujer

    Barang8

    tas wanita 2021

    Barang9

    dompet lan tas tangan

    Barang10

    sac femme

    Barang11

    bolsos para mujer

    Barang12

    Tas

    Barang13

    sugeng dalu

    Barang14

    sac utama

    Barang15

    tas tangan

    Barang16

    sac a utama 2022

    Barang17

    tas wanita

    Barang18

    tas tangan

    Barang19

    bolso mujer

    Adhedhasar review 6

    4.83 sakabèhé
    83.33%
    16.67%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 6 kanggo Tas Messenger Wanita Petang Besar Satin Diamante Tas Genggam Wanita Tas Merek Mewah Tas Amplop Pesta Torebki Damskie Party

    1. S *** O -

      Tas cilik sing apik kanggo pesta, pengiriman cepet matur nuwun

      warna: Kapal Perak from: China

    2. f *** n -

      warna: Kapal Beige from: China

    3. f***z -

      warna: Kapal Beige from: China

    4. 1 *** r -

      warna: Kapal Perak from: China

    5. M *** a -

      warna: Kapal Angkatan Laut from: China

    6. f *** r -

      warna: Kapal Angkatan Laut from: China

    SKU: EZNX74RR515F Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori