KingSpec Hd 480GB 512GB SSD SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk untuk Notebook

45.31$ - 70.40$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 5.26$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-16 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-16
5.26$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    KingSpec Hd 480GB 512GB SSD SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk untuk Notebook

    45.31$ - 70.40$

    Takon Pitakonan


      Share

    KingSpec 2.5 Inch SSD 256GB SATA 3 Internal Solid State Drive kanggo Desktop Laptop

    Description

    1 Protokol antarmuka: SATAIII 6Gbps;
    2 Tegangan Input: DC 5V (± 5%);
    3 Suhu operasi: 0 ~ + ℃ 70 ℃;
    4 Suhu panyimpenan: -20 ~ + ℃ 75 ℃;
    5 ukuran fisik: 2.5inch (100.4mm dawa * 70.0mm jembaré * 7.0mm dhuwur
    kesalahan ± 0.5 mm)
    6 Tulis toleransi: Tulis 100GB / Dina, miturut teori bisa nggunakake 8 taun
    7 Maca urip: tanpa wates
    8 MTBF: 1,000,000 jam

    Kapasitas SSD

    1TB, 480GB, 500GB

    Max Tulis Urutan

    500Mbps

    Max Sequential Read

    550Mbps

    Protokol Transportasi

    AHCI

    Jinis Bis

    SATA III

    RGB

    ora

    Cooling Fin

    Ora Ana

    paket

    Ya

    Jinis Lampu kilat Nand

    TLC

    controller

    liyane

    Size

    2.5 "

    Tipe antarmuka

    SATA 3 (6 Gbps)

    aplikasi

    Server, Desktop, Laptop

    Brand Name

    kingspec

    Model KingSpec

    SATA3 512G Kab

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    2.5" SATAIII SSD

    gaya

    SSD

    Certification

    CE, FCC, RoHS, KC

    Interface

    SATA 3

    Manajemen Blok Bad

    Manajemen Blok ala otomatis ing sistem

    Gunakake kanggo

    Laptop/Desktop/Notebook/Komputer sing nganggo HDD SATA 2.5 inci

    kapasitas

    512GB 480GB

    Warranty

    3 taun

    NAND Flash

    TLC/QLC

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "KingSpec Hd 480GB 512GB Ssd SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk Kanggo Notebook"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 2251832238886694 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori