KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Blok Plastik 3D Printer Lead Screw fix mount Untuk CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

(33 reviews customer)

Rega asli yaiku: 13.47 $.rega saiki: 2.97 $

6153 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Blok Plastik 3D Printer Lead Screw fix mount Untuk CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder 1

    KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Blok Plastik 3D Printer Lead Screw fix mount Untuk CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    Rega asli yaiku: 13.47 $.rega saiki: 2.97 $

    Takon Pitakonan


      Share

    KINGROON Sumbu Z Memimpin Sekrup Memperbaiki Blok Blok Plastik 3D Printer Memimpin Sekrup Memperbaiki Gunung untuk CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    Jeneng produk: Z axis Lead Screw mbenakake Blok

    Paket Termasuk: 1 buah

    bobot 0.05 kg
    dimensi 5 × 5 × 3 cm
    Brand Name

    KINGROON

    GTIN

    2000002598381

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    Blok Aluminium

    Panggil model

    Sumbu Z Lead Screw

    Feature

    Bagian Printer 3D

    Material

    plastik

    Adhedhasar review 33

    4.73 sakabèhé
    84.85%
    9.09%
    0%
    6.06%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 33 kanggo KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Blok Plastik 3D Printer Lead Screw fix mount Untuk CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    1. V *** o -

      Kabeh kaya sing dikarepake. Ing urutan apik.

    2. YShopper -

      Ing kingroon kp3s teka apik.

    3. H *** R -

      Sampurna kanggo Kingroon K3PS. Teka ing babagan seminggu

    SKU: DHVRN5KLZWCV Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori