HUASJ Kartu Adaptor Nirkabel QCA9377 QCNFA435 802.11AC 2.4G/5G NGFF WIFI KARTU BT4.1 untuk Lenovo AIO-700-22ISH C20-00

Rega asli yaiku: 26.61 $.rega saiki: 18.89 $

333 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
5.08$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HUASJ Kartu Adaptor Nirkabel QCA9377 QCNFA435 802.11AC 2.4G/5G NGFF WIFI KARTU BT4.1 untuk Lenovo AIO-700-22ISH C20-00 1

    HUASJ Kartu Adaptor Nirkabel QCA9377 QCNFA435 802.11AC 2.4G/5G NGFF WIFI KARTU BT4.1 untuk Lenovo AIO-700-22ISH C20-00

    Rega asli yaiku: 26.61 $.rega saiki: 18.89 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Kartu Adaptor Nirkabel QCA9377 QCNFA435 802.11AC 2.4G/5G NGFF WIFI KARTU Bluetooth 4.1 untuk Lenovo AIO-700-22ISH C20-00

    Model: QCNFA435

    Chip: QCA9377

    Lenovo FRU PN:01AX709

    Antarmuka: NGFF M2

    Pita frekuensi: 2.4Ghz & 5Ghz

    Kacepetan: 433Mbps

    Standar Jaringan: 802.11a/g/n/ac

    Sistem Operasi sing Didhukung: Microsoft Windows 7/8/10

    Dhukungan Lenovo AIO-700-22ISH AIO-910-27ISH C20-00

    versi Lenovo

    Paket kalebu:

    1 * QCNFA435 WIFI Adaptor

    bobot 0.02 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    HUASJ

    GTIN

    2000002392118

    Rate Transmission

    433Mbps

    Certification

    CE

    Asal

    Mainland China

    Kind

    Internal

    Koleksi

    Wireless

    aplikasi

    laptop

    Protokol nirkabel

    802.11n, 802.11ac

    Soket Adaptor

    NGFF

    Frekuensi sing Didhukung Wi-Fi

    2.4G & 5G

    paket

    Ya

    Jinis Jaringan sing ditrapake

    Ethernet cepet

    Panggil model

    QCNFA435

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Kertu Adaptor Nirkabel HUASJ QCA9377 QCNFA435 802.11AC 2.4G/5G NGFF WIFI CARD BT4.1 Kanggo Lenovo AIO-700-22ISH C20-00"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: VN13B6UJUMT8 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori