Howard Leight R-01526 dening Honeywell Impact Sport Sound Amplification Electronic Shooting Earmuff Kanthi Case lan bantalan kuping

(63 reviews customer)

Rega asli yaiku: 77.46 $.rega saiki: 38.72 $

Cepet! Swara 17 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Ing pengalaman ekstensif kita - yaiku: LEBIH awet, LEBIH nyaman, duwe instalasi baterei sing luwih apik, katon luwih apik, rumangsa kualitase luwih dhuwur, PERFORM luwih apik, lan saiki wis nemokake dheweke bisa nggunakake adaptor pemasangan helm Peltor, ana. ora ana alesan kanggo njaluk pesawat liyane saka Peltors murah.

fitur:

  • Mikrofon arah sing dibangun nggedhekake printah sawetara lan swara sekitar liyane nganti 82 dB sing aman, nyedhiyakake ngrungokake sing luwih alami lan komunikasi sing luwih apik.

  • Fitur earcups profil kurang kanggo reresik; headband luwes kanggo pas aman; desain lempitan kompak kanggo panyimpenan trep.

  • Nawakake sing paling penting ing safety lan proteksi kuping. Keamanan kasebut dikirim liwat amplifikasi tanpa distorsi (nganti 82 dB sing aman) swara tingkat rendah sing penting kaya prentah lan obrolan. Proteksi kasebut asale saka pamblokiran cepet saka swara sing ngluwihi 82 dB.

  • Dirancang kanggo digunakake ing jangkoan utawa ing lapangan, earmuff iki uga duwe earcups profil kurang sing ora bakal ngganggu nalika ngarahake.

  • Ikat kepala dilapisi kanggo kenyamanan, lan teleskop kanggo mesthekake aman, pas khusus.

  • Jack audio eksternal ngidini earmuff nindakake tugas kaping pindho minangka headphone stereo nalika disambungake menyang pamuter MP3 utawa sumber audio liyane.

Keterangan:

Headband sing nyaman lan bisa diatur.

Ngurangi swara, nglindhungi pangrungu.

Iki ngidini sampeyan krungu printah penting ing sawetara lan swara lingkungan wigati nalika mburu.

Paket kalebu:

1 pasang Headset

1 x Mengisi kabel

1 x User Manual

utawa Paket kalebu:

1 pasang Headset

1 x Mengisi kabel

1 x User Manual

1x kothak

utawa Paket kalebu:

1 pasang Headset

1 x Mengisi kabel

1 x User Manual

1x kothak

1 x pasang bantalan telinga

Rincian Adaptor Bluetooth (kanggo headset Honeywell)
Feature
model: HL Bluetooth Adaptor
Bluetooth Standar: Bluetooth v5.1
Garansi: 1 taun
Jarak pengiriman: 30 meter
Bahan: ABS
1. Déwan non-destruktif
Earmuff sampeyan isih bisa lempitan nalika masang Adaptor Bluetooth.
2. sumber daya independen
Adaptor iki bisa digunakake kanthi mandiri, mateni earmuff kanggo kualitas swara sing luwih apik.
Gunakake Pandhuan
1. Selarasake adaptor Bluetooth karo port audio. Priksa manawa clasp ing posisi sing bener saka ringbase. Banjur push sisih liyane.
2. Priksa manawa gesper adaptor dipasang kanthi bener ing ringbase kuping. Sawise dipasang, lebokake plug menyang soket audio.
3. Pencet terus kanggo ngaktifake / mateni.
4. Sawise nguripake, nggoleki "HL adaptor"klik kanggo nyambungake.
5. Adaptor bakal sumunar cahya biru nalika digunakake. yen kelip-kelip lampu abang, tegese baterei wis entek.
sampeyan uga bakal krungu "baterei kurang" nalika nggunakake.
6. Piranti bakal nyambung menyang adaptor kanthi otomatis yen wis disambungake sadurunge. Pateni bluetooth kanggo nyambungake piranti liyane.
7. Sigle klik-Play / Ngaso. Klik kaping pindho-Aktifake Bantuan Swara.
*Yen Ora ana cahya nalika ngisi daya, hubungi kita
Dhaptar pengepakan:
1 x Adaptor Bluetooth HL
1 x Kabel Tipe C untuk pengisian daya
1 x Instruction Manual
1 x Kotak Kemasan

bobot 0.5 kg
dimensi 12 × 12 × 12 cm
Asal

Mainland China

GTIN

2000002384144

Certification

Ana

Adhedhasar review 63

4.75 sakabèhé
87.3%
7.94%
0%
1.59%
3.17%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 63 kanggo Howard Leight R-01526 dening Honeywell Impact Sport Sound Amplification Electronic Shooting Earmuff Kanthi Case lan bantalan kuping

  1. 3 *** r -

    Kualitas headphone ing rasio-Rega, super. Pangiriman ing 8 dina. Aku nyaranake pesawat karo kasus!

    Kapal from: CN warna: Black nambah Case

  2. j *** z -

    Kapal from: CN warna: Black

  3. A *** n -

    warna: Kapal Ijo from: CN

SKU: ZEZZHWLQUMFD Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
Howard Leight R-01526 dening Honeywell Impact Sport Amplification Sound Amplification Electronic Shooting Earmuff Kanthi Case lan bantalan kuping 1

Howard Leight R-01526 dening Honeywell Impact Sport Sound Amplification Electronic Shooting Earmuff Kanthi Case lan bantalan kuping

Rega asli yaiku: 77.46 $.rega saiki: 38.72 $

Takon Pitakonan