Sepatu Hiking Pria Kualitas Tinggi kanggo Panjat Tebing lan Gunung bisa digunakake minangka Sneaker lan Sepatu Salju

(104 reviews customer)

37.09$ - 39.30$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 8-12 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-12
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sepatu Hiking Pria Kualitas Tinggi kanggo Panjat Tebing lan Gunung bisa digunakake minangka Sneaker lan Boots Salju 1

    Sepatu Hiking Pria Kualitas Tinggi kanggo Panjat Tebing lan Gunung bisa digunakake minangka Sneaker lan Sepatu Salju

    37.09$ - 39.30$

    Takon Pitakonan


      Share

    Sepatu Hiking Pria Kualitas Tinggi kanggo Panjat Tebing lan Gunung bisa digunakake minangka Sneaker lan Sepatu Salju

    bobot 0.967 kg
    dimensi 34 × 27 × 10 cm
    Material

    mikrofiber

    GTIN

    2000002922117

    Tingkat Laku

    Pamula

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Feature

    Breathable, Peningkatan Tinggi

    Lining Material

    Canvas

    Bahan Insole

    latek

    Upper Material

    kulit

    Jenis Penutupan

    Lace-up

    Jembar Sepatu

    Sedheng (B, M)

    Bahan Outsole

    Rubber

    Gender

    MEN

    Jeneng Jabatan

    Adult

    Jinis Sepatu Athletic

    Sepatu Hiking

    CN

    Fujian

    Asal

    Mainland China

    Adhedhasar review 104

    4.64 sakabèhé
    81.55%
    8.74%
    4.85%
    1.94%
    2.91%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 104 kanggo Sepatu Hiking Pria Kualitas Tinggi kanggo Panjat Tebing lan Gunung bisa digunakake minangka Sneaker lan Sepatu Salju

    1. J *** s -

      Sakabehe padha karo foto sampeyan bisa ndeleng lan aran kualitas apik lan uga rega sing murah banget nyaman digunakake kanggo kerja lan bisa adaptasi banget kanggo sikil👣Pesen babagan rong ukuran luwih gedhe amarga ukurane cilik.

      sepatu Size: 42 warna: Kuning

    2. A *** r -

      Boots sing apik banget, njaluk rong nomer liyane saka ukuran normal lan biasanipun lan bakal pas karo wong-wong mau, cahya, mung tetep kanggo ndeleng kekiatan lan combo lengkap!!! Kita bakal weruh aku Treking mengko yen sampeyan bisa ngomong marang resistance😉

      sepatu Size: 44 warna: Blue

    3. T *** i -

      Kabeh OK

      sepatu Size: 45 warna: Blue

    4. E *** o -

      Kualitas apik saka materi sing digunakake. Siji utawa rong ukuran sing luwih gedhe kudu dipesen. Ukuranku 44… Aku njaluk 45 iku adil. Pangiriman menyang Argentina kanthi pas wektune (kaya sing nuduhake katrangan produk).

      sepatu Size: 45 warna: Kuning

    5. K *** h -

      sepatu Size: 42 warna: Blue

    6. J *** t -

      Kualitas katon apik, nanging ora cocog. Aku menehi wong test ngagem mung arep lan lungguh watara kanggo sawetara jam. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk wong-wong mau saka sikilku. Ora bakal pesen maneh.

      sepatu Size: 43 warna: Blue

    7. Dr -

      Rada nyenyet

      sepatu Size: 43 warna: Blue

    8. a *** r -

      Aku kudu mbalekake produk amarga aku ora ngurus nomer lan ukuran. Nyuwun mbalekaken lan prosedur wis rampung lan ora ana sing mbalekake dhuwit. Mangga matur nuwun kanggo mbalekaken dhuwit sanalika bisa.

      sepatu Size: 41 warna: Kuning

    9. UShopper -

      Matur nuwun kanthi sanget sampun nampi mandeg boots kula. Nomer sing padha aku takon matur nuwun. Cathetan 20

      sepatu Size: 41 warna: Kuning

    10. Pe -

      Bahan ora bisa tahan akeh tilase.

      sepatu Size: 45 warna: Kuning

    11. UShopper -

      mung apa aku iki looking for

      sepatu Size: 41 warna: Kuning

    12. UShopper -

      kaya sing ditampilake lan katon apik

      sepatu Size: 41 warna: Blue

    13. UShopper -

      rega apik lan tuku sawetara saka em

      sepatu Size: 43 warna: Kuning

    14. U *** k -

      Sepatune apik

      sepatu Size: 44 warna: Kuning

    SKU: BVHIGNSLMWAI Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori