Sepatu Boot Pria Kualitas Tinggi sing Nyaman kanthi tampilan klasik lan bahan sing apik

(42 reviews customer)

31.14$ - 34.65$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sepatu Boot Pria Kualitas Tinggi sing Nyaman kanthi tampilan klasik lan bahan sing apik 1

    Sepatu Boot Pria Kualitas Tinggi sing Nyaman kanthi tampilan klasik lan bahan sing apik

    31.14$ - 34.65$

    Takon Pitakonan


      Share

    Sepatu Boot Pria Kualitas Tinggi sing Nyaman kanthi tampilan klasik lan bahan sing apik

    bobot 0.817 kg
    dimensi 35 × 21 × 12 cm
    gaya

    retro

    GTIN

    2000002917724

    Height Dhuwur

    Med (3cm-5cm)

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    is_handmade

    Ora Ana

    Tipe Pola

    Solid

    Usum

    Spring / Autumn

    Panggil model

    AL633

    Unsur Fesyen

    Dekorasi logam

    Jenis Penutupan

    Lace-up

    Bahan Batang

    Sintetis

    Lining Material

    Sintetis

    Bahan Outsole

    Rubber

    Bahan Insole

    kain

    Bentuk toe

    driji sikil

    Jinis Boot

    dhasar

    Dhuwur Boot

    BUNGKUNG

    Upper Material

    Sintetis

    Brand Name

    digawe

    Asal

    Mainland China

    CN

    Hainan

    Tipe Item

    Boots

    Jeneng Jabatan

    Adult

    Adhedhasar review 42

    4.71 sakabèhé
    80.49%
    12.2%
    4.88%
    2.44%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 42 kanggo Sepatu Boot Pria Kualitas Tinggi sing Nyaman kanthi tampilan klasik lan bahan sing apik

    1. J *** o -

      Susah banget

      warna: Sepatu Coklat Size: 9

    2. D *** o -

      Produk teka kanthi cepet lan akeh
      Kualitas aku disenengi

      warna: Sepatu Coklat Size: 11

    3. j *** s -

      Boot apik, kulit katon kualitas apik.

      warna: Sepatu Coklat Size: 12

    4. S *** a -

      Iku apik aku disenengi

      warna: Sepatu Coklat Size: 11

    5. R *** o -

      Boots apik banget, nyaman banget lan kualitas apik banget

      warna: Sepatu Coklat Size: 10

    6. UShopper -

      Teka luwih awal saka samesthine. Cocog karo ukuran lan desain. Cahya sepatu luwih buram tinimbang ing foto. Iku ora kulit, nanging kanggo rega sah

      warna: Sepatu Coklat Size: 9

    7. C *** z -

      Delivery telat .. dina sing samesthine ora teka.. Aku kudu njaluk refund lan banjur dina. Teka 7 dina sawise njaluk mbalekaken .. Aku mbatalake mbalekaken

      warna: Sepatu Coklat Size: 13

    8. S *** m -

      Sepatu apik banget lan nyaman, nanging aku yakin yen ukurane 13 US amarga wis njupuk tag ukuran saka sawijine, aku yakin ukurane 12 US lan ora 13 US. Iku isih cocog karo aku nanging aku pengin penjual njlentrehake iki. matur nuwun.

      warna: Sepatu Coklat Size: 13

    9. B *** o -

      produk apik

      warna: Sepatu Coklat Size: 13

    10. v *** r -

      Kaya sing diterangake, rampung katon apik.
      Mung perlu kanggo nyoba wong.

      warna: Sepatu Coklat Size: 13

    11. S *** h -

      warna: Sepatu Coklat Size: 13

    12. D *** g -

      warna: Sepatu Grey Size: 13

    SKU: B6UBB3QCU65V Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori