Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

(206 reviews customer)

Rega asli yaiku: 2.98 $.rega saiki: 2.00 $

Cepet! Swara 16 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Emitting Color

Blue

Panggil model

S-422

fungsi

Hard Light

Charger

Rechargeable

Jarak fokus

Non-luwes

Sumber cahya

Lampu LED

wattage

10W

Certification

CCC, EC, FCC, ROHS

Werna

Black

Mode Ngalih

Nggedhekake

Tipe Item

LAMPIRAN

Zoom

Ora Ana

Waterproof

Ya

Dhukungan Dimmer

2-4 file

Model Lampu LED

LED + COB

Asal

Mainland China

Brand Name

RxZoA

Jinis Senter

Petualangan, camping, hiking

Material awak

ABS

Jarak Lampu

100-200 m

Lumen

1000

Tipe baterei

Ngisi USB

Adhedhasar review 206

4.75 sakabèhé
81.55%
11.65%
6.8%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 206 kanggo Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

  1. V *** s -

    Kualitas sikat.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  2. R *** a -

    Produk apik banget, entuk bathi kanggo tuku.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  3. S *** i -

    Good

  4. h *** r -

    padhang banget aku seneng

  5. f *** a -

    Lampu apik

  6. R *** z -

    Good

  7. F *** a -

    Cahya sing apik banget, super kuat, nutupi area sing amba, gampang dipadhangi kanthi jarak 20 m area permukaan 10 m persegi.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  8. r *** r -

    Ok

  9. e *** r -

    Kabeh apik banget !! (Produk, perhatian, pangiriman)

  10. C *** a -

    Aku seneng banget.👍

  11. UShopper -

    Lampu kilat iki pancen apik tenan 👍 duwe macem-macem fungsi bisa mbantu medeni maling

  12. UShopper -

    Padhang banget, lan bobot entheng

  13. K *** a -

    apik tenan

  14. Z *** i -

    Senter fungsional, malah diisi daya. Aku nyaranake bakul.

  15. M *** s -

    Bobot entheng banget nanging cahyane padhang banget

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  16. c***r -

    Apik banget.🥰😘
    Aku seneng senter, praktis lan kualitas apik banget.
    matur nuwun. Matur nuwun.❤️❤️❤️

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  17. A *** r -

    GADGIT HEBAT!!!

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  18. W *** l -

    Aku iki padhang banget karya gedhe temtunipun worth tuku.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  19. l***i -

    Pangisian daya cepet sing kuat

  20. e *** r -

    Senter led dhuwur banget apik banget🥰😍🥰😍Aku nyaranake tuku nalika rega murah

  21. U *** r -

    Aku seneng senter iki! Aku seneng karo kekuwatan lan macem-macem pilihan sing kasedhiya. Aku mesthi bakal tuku maneh lan wis tuku maneh kanggo kanca. Matur nuwun bakul.

  22. UShopper -

    produk apik

  23. S *** s -

    Lampu senter padhang lan kerjane apik.

  24. UShopper -

    Iku apik.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  25. K *** a -

    apik tenan

  26. R *** k -

    padhang banget lan Convienant

SKU: 1005006904632390 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

Rega asli yaiku: 2.98 $.rega saiki: 2.00 $

Takon Pitakonan