Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

(206 reviews customer)

Rega asli yaiku: 2.98 $.rega saiki: 2.00 $

Cepet! Swara 16 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Emitting Color

Blue

Panggil model

S-422

fungsi

Hard Light

Charger

Rechargeable

Jarak fokus

Non-luwes

Sumber cahya

Lampu LED

wattage

10W

Certification

CCC, EC, FCC, ROHS

Werna

Black

Mode Ngalih

Nggedhekake

Tipe Item

LAMPIRAN

Zoom

Ora Ana

Waterproof

Ya

Dhukungan Dimmer

2-4 file

Model Lampu LED

LED + COB

Asal

Mainland China

Brand Name

RxZoA

Jinis Senter

Adventure, camping, hiking

Material awak

ABS

Jarak Lampu

100-200 m

Lumen

1000

Tipe baterei

Ngisi USB

Adhedhasar review 206

4.75 sakabèhé
81.55%
11.65%
6.8%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 206 kanggo Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

  1. V *** s -

    Quality Brushes.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  2. R *** a -

    Very good product, it is profitable to buy it.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  3. S *** i -

    Good

  4. h *** r -

    very bright I love it

  5. f *** a -

    Good Lamp

  6. R *** z -

    Good

  7. F *** a -

    Very good, super powerful light, covers a large area, easy illuminated at a distance of 20 m a surface area of 10 m square

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  8. r *** r -

    Ok

  9. e *** r -

    Everything excellent!! (Product, attention, delivery)

  10. C *** a -

    I like it very much.👍

  11. UShopper -

    This flash light are really great 👍 have different functions can help in scaring thieves

  12. UShopper -

    Very bright, and light weight

  13. K *** a -

    apik tenan

  14. Z *** i -

    The flashlight is functional, even charged. I recommend the seller.

  15. M *** s -

    Very light weight but the light is very bright

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  16. c***r -

    Very good.🥰😘
    I loved the flashlight, practical and very good quality.
    Thank you. Thank you.❤️❤️❤️

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  17. A *** r -

    GREAT GADGIT!!!

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  18. W *** l -

    I love this very bright works great definitely worth the buy.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  19. l***i -

    Powerful fast charging

  20. e *** r -

    High power led flashlight is very good🥰😍🥰😍I recommend buying when the price is low

  21. U *** r -

    I love this flashlight! I love the power and the many different options it has available. I will definitely repurchase and have already purchased again for a friend. Thank you seller.

  22. UShopper -

    produk apik

  23. S *** s -

    The flashlight is bright and works great.

  24. UShopper -

    Iku apik.

    Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan
  25. K *** a -

    apik tenan

  26. R *** k -

    very bright and Convienant

SKU: 1005006904632390 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Senter LED Daya Tinggi Obor Camping Kanthi 4 Manik Lampu lan Lampu Sisi COB Isi Ulang Lentera Tangan Portabel 4 Mode Pencahayaan

Rega asli yaiku: 2.98 $.rega saiki: 2.00 $

Takon Pitakonan