HI-FASHION Wanita Double Layer Jaket Musim Gugur Kasual Slim Mantel Fashion Plus Ukuran 4Xl Stand-Up Kerah Jaket Wanita

(22 reviews customer)

Rega asli yaiku: 20.27 $.rega saiki: 18.24 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hd55857735a2a48d2bc96071e2ed4f701V

    HI-FASHION Wanita Double Layer Jaket Musim Gugur Kasual Slim Mantel Fashion Plus Ukuran 4Xl Stand-Up Kerah Jaket Wanita

    Rega asli yaiku: 20.27 $.rega saiki: 18.24 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.35 kg
    dimensi 35 × 30 × 2 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002731146

    gaya

    Casual

    Material

    Cotton, Polyester

    Busana Panjang

    biasa

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Spring / Autumn

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Gender

    WOMEN

    Jinis Elektronik

    Trench

    Dekorasi

    Tombol, Kanthong, Desain Patch, Ritsleting

    Tipe Pola

    Solid

    Age

    Umur 18-35 Taun Lawas

    Panggil model

    HY7033

    Kolar

    Bunder-mudhun

    Koleksi

    Slim

    Adhedhasar review 22

    4.68 sakabèhé
    81.82%
    9.09%
    4.55%
    4.55%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 22 kanggo HI-FASHION Wanita Double Layer Jaket Musim Gugur Kasual Slim Mantel Fashion Plus Ukuran 4Xl Stand-Up Kerah Jaket Wanita

    1. YShopper -

      warna: Black Size: M

    2. N *** r -

      warna: Khaki Size: XL

    3. aku *** s -

      linda, ami

      warna: Khaki Size: 4XL

    4. L *** y -

      warna: Khaki Size: 4XL

    5. L *** n -

      Parka kualitas apik. Kaya iklan. Dilayani kanthi apik. Satusfeita karo tuku.

      warna: Khaki Size: 4XL

    6. Aku *** a -

      warna: Khaki Size: 4XL

    7. 0 *** r -

      warna: Khaki Size: 4XL

    8. A *** o -

      warna: Khaki Size: 4XL

    9. B *** a -

      Aku njupuk xxl kanthi ngetutake ukuran sing diwenehake ing katrangan nanging aku bisa njupuk ukuran sing kurang nyaman

      warna: Khaki Size: XXL

    10. A *** o -

      Minangka ditampilake ing gambar, cahya becik kanggo midseason
      ,

      warna: Khaki Size: XL

    11. c *** a -

      Tutul cilik banget paling sethithik 2 ukuran liyane

      warna: Black Size: L

    12. g *** g -

      Jaket keren, pas, matur nuwun 🥰🥰🥰

      warna: Khaki Size: XXL

    13. YShopper -

      warna: Khaki Size: L

    14. C *** r -

      warna: Khaki Size: XL

    15. P *** z -

      Iku cukup tipis yen sampeyan pengin kadhemen ora bisa lan lengen klambi rada suda nanging ora apa-apa lan aku medium ing Meksiko lan median tetep

      warna: Khaki Size: M

    16. P *** i -

      Aku pancene disenengi jaket. Bakal wesi saiki))))

      warna: Black Size: XXXL

    17. YShopper -

      Kaya apik banget.

      warna: Khaki Size: XXL

    18. H *** n -

      Ing urip, luwih gampang metu, 44 teka ukuran L

      warna: Khaki Size: L

    19. 7 *** r -

      Windbreaker gedhe. Ing ukuran 48 njupuk XXL

      warna: Khaki Size: XXL

    20. YShopper -

      Iki missewn, wis thread comfection ala

      warna: Khaki Size: XXL

    21. M *** i -

      Tresna, bakal tuku liyane

      warna: Pink Size: XXL

    22. YShopper -

      Ora kaya kain lan ukuran uga lan wangun cilik

      warna: Kuning Size: XXXL

    SKU: BW64XIROQ4D5 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori