Headset Covert Akustik Tube In-Ear untuk Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S

Rega asli yaiku: 5.72 $.rega saiki: 4.58 $

1960 ing Simpenan

Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    S1fd096c373e341498bbf07bb12d3468fq

    Headset Covert Akustik Tube In-Ear untuk Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S

    Rega asli yaiku: 5.72 $.rega saiki: 4.58 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Headset Covert Akustik Tube In-Ear untuk Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S
    2 Pin PTT MIC Headset Tersembunyi Tabung Akustik In-Ear Earpiece untuk Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S CB Aksesoris Radio
    Model sing ditrapake: Meh Kabeh merek radio rong arah China.
    UNTUK Kenwood KPG27D, KPG29D, KPG48D, KPG49, KPG55D, KPG56D, KPG62D, KPG66D, KPG69D, KPG70D, KPG74D, KPG75D, KPG77D, KPG82D, KPG87D
    UNTUK Kenwood TH-D7, TH-D7A, TH-D7AG, TH-D7E, TH-F6, TH-F6A, TH-F7, TH-F7E, TH-G71, TH-G71A, TH-G71E, TH-K2, TH-K2A, TH-K2E, TH-K2ET, TH-21, TH-21AT, TH-21BT, TH-22, TH-22A, TH-22AT, TH-22E, TH-25, TH-26, TH- 27, TH-28, TH31AT, TH31BT, TH41AT, TH41BT, TH-42, TH-42A, TH-42AT, TH-42E, TH-45, TH-46, TH-47, TH-48, TH-55, TH-75, TH-77, TH-G71, TH-205, TH-215, TH-225, TH-235, TH-235A, TH-235E, TH-315, TH-415,
    FOR Kenwood TK-208/308,TK-220/320,TK-240/340, TK-240D/340D,TK-248/348, TK-250/350/353, TK-260/360,TK-260G/360G,TK-270/370, TK-270G/370G, TK-272G/372G/373G, TK-278G/378G/388GPro-Talk,TK-430/431, TK-2100/3100Pro-Talk,TK-2102/3102 Pro-Power,TK-2107/3107 Pro-Talk,TK2207,TK3207,TK-2160/3160
    kanggo BAOFENG Meh Kabeh: UV5R, UV5RA, UV5RB, UV5RC, UV5RD, UV5RE, UV5REPlus, uv5R+, UV5RO, A52, UV8, UV8D, UVB5, UVB6 BF-480/490/320/V6/V7/V8/658/520 530/999/888/777/666S/777S/888S/388A/F8+/A5; FOR HYT TC286 386 2685 3865 6685, TC 278 378 388, TC 2100 2088; kanggo PUXING / kanggo QUSHENGAN / kanggo LINTON / kanggo TYT etc.. Meh Kabeh karo plug loro pin, mantan diameteripun pin 3.5 mm lan 2.5 mm diameteripun sawise pin, pin pindho saka 8 mm ing, 11 mm kadohan tengah 2 pin.
    Is, Tampilan: Ora
    Tipe: Aksesoris
    Saluran Panyimpenan: adhedhasar radio
    Dhiskusi Range: adhedhasar radio
    Nomer Model: Acoustic Tube In-Ear Earpiece
    Jarak maksimal: Luwih saka 10km
    Tipe Walkie Talkie: Portable
    Range Frekuensi: adhedhasar radio
    Radio CB: aksesoris Walkie talkie
    MIC Covert Acoustic Tube: Headset kanggo Kenwood
    Aksesoris Walkie Talkie: Kanggo Radio Handy
    Earpiece ing-kuping: Kanggo Radio Two Way
    Radio Two Way: Earpiece Radio Portable
    Earphone: 2 Pin PTT MIC
    Description:
    Kuping tengen lan kiwa bisa dianggo kanthi nyaman.
    Mikropon remot kanthi tombol push to talk sampeyan bisa klip ing endi wae.
    Tabung transparan sing nyambungake kuncup kuping nggawe sampeyan katon kaya agen layanan rahasia utawa pengawal awak lan nglindhungi kesehatan saka radiasi gelombang elektromagnetik radio.
    Earpiece/speaker pas ing kuping kanthi gampang sing nggawe obrolan sampeyan pribadi.
    Panjang kabel (Plug to PTT): 135cm.
    Diameter standar loro-pin: Stereo kuping 3.5mm (pin ndhuwur). Mic stereo 2.5mm (pin ngisor).
    Spasi loro-pin: 11mm.
    Bobot: 35g.
    Werna: Ireng
    Bahan: ABS
    Cathetan: Yen jinis walkie talkie sampeyan ora ana ing dhaptar ing ndhuwur, deleng barang liyane utawa email nomer model sampeyan, banjur, kita bakal mbantu sampeyan nemokake sing cocog karo sampeyan.
    Isi Paket:
    1 X 2 Pin PTT MIC Earpiece Headset
    Namung isi paket kasebut ing ndhuwur, produk liyane ora kalebu.
    Cathetan: Penangkapan cahya lan layar sing beda bisa nyebabake werna saka item ing gambar sing beda-beda saka bab nyata. Kesalahan pengukuran sing diijini yaiku +/- 1-3cm.

    bobot 0.04 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    HCQWBING

    GTIN

    2000002882169

    gaya

    Hook kuping

    Prinsip Vokalisme

    Teknologi Hibrida

    Asal

    Mainland China

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ora Ana

    Komunikasi

    Kabel

    Kontrol Volume

    Ora Ana

    Certification

    Ana

    Tipe Plug

    L Benteng

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Waterproof

    Ora Ana

    Jinis Wireless

    Ana

    Length Line

    1.2m

    Codecs

    Ana

    Resistensi

    16Ω

    Sensitivitas

    122 ± 3dB

    Tanpa kabel

    Ora Ana

    konektor

    Ana

    APP dhukungan

    Ora Ana

    fungsi

    Monitor Headphone

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Headset Covert Acoustic Tube In-Ear For Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori