Head Ear untuk PS3 Bluetooth Wireless headset Single Ear-hook

Rega asli yaiku: 9.96 $.rega saiki: 7.96 $

6382 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H9f7b99888b654cc5afd8e8d4a4bd4fcd6

    Head Ear untuk PS3 Bluetooth Wireless headset Single Ear-hook

    Rega asli yaiku: 9.96 $.rega saiki: 7.96 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Head Ear untuk PS3 Bluetooth Wireless headset Single Ear-hook

    Toko Head Ear for PS3 Bluetooth Wireless headset Single Ear-hook

    EX-01 Bluetooth 5.0 Earphone Over-Ear Ear Hook Olahraga Headset Handsfree Kanggo Ponsel Pintar Kanthi Kontrol Volume

    specifications:
    Earphone iki bisa disambungake karo rong piranti Bluetooth bebarengan.
    Ndhukung kanggo Android lan kanggo telpon seluler IOS.
    Fungsi bebas tangan bisa nggawe sampeyan njawab telpon utawa ngrungokake musik kanthi bebas nalika nyopir, melu kegiatan ruangan, nindakake pakaryan omah lan cukai.
    Kontrol intuisi sing ora mung bisa didemek, nanging uga diselehake ing endi driji sampeyan bakal ngarepake.

    Nama Item: Bluetooth Earphone
    Bahan: Electroplating, ABS
    Model: EX-01
    Versi Bluetooth: Bluetooth 5.0
    Frekuensi: 2.4 ~ 2.48G Hz
    Jarak transmisi: Nganti 10m
    Protokol Komunikasi: HFP, HSP, A2PDP, AVRCP
    Tanggapan frekuensi: 2.4GHz
    Sensitivitas mikropon: -45dB
    Daya: Baterei sing Bisa Diisi Ulang (Kalebu)
    Tegangan Pengisian: 5V
    Earphone Kapasitas baterei: 150mAh
    Ngisi Wektu: 2 Jam
    Telpon Wektu: 6 Jam
    Playing Wektu: 6 Jam
    Wektu Sisa: 160 Jam
    Fitur: Ear Hook, Handsfree, with Volume Control
    Ukuran: 10.4cm x 3cm / 4.09 ″ x 1.18 ″ (Kira-kira.)

    Cathetan:
    Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
    Mangga ngidini prabédan ukuran cilik amarga pangukuran manual sing beda.

    Paket kalebu:
    1 x Earphone Bluetooth
    2 x Ear Hooks
    1 x Kabel USB
    1 x User Manual

    bobot 0.1 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    gaya

    Hook kuping

    GTIN

    2000002882336

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Asal

    Mainland China

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ya

    Tombol Kontrol

    Ya

    Komunikasi

    Wireless

    Kontrol Volume

    Ora Ana

    Certification

    Ana

    Nomer Pembalap

    1

    Tipe Plug

    Ana

    Rangkoan Impidansi

    nganti 32 Ω

    Bahan Pads Headphone

    Memori Umpluk

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Waterproof

    Ora Ana

    Range Frekuensi Tanggepan

    20 - 20Hz

    Jenis Magnet

    Ferrite

    Jinis Wireless

    bluetooth

    Length Line

    0m

    Daftar Paket

    Manual pangguna, Kabel Pengisian

    Codecs

    Ana

    Diameter driver

    3.5mm

    Resistensi

    16Ω

    Sensitivitas

    115dB

    Tanpa kabel

    Ya

    konektor

    Ana

    Jenis Earcups

    Diisi

    Versi Bluetooth

    5.0

    Total Harmonic Distorsi

    1%

    Cara Ngisi

    kabel

    Output Max

    5mW

    APP dhukungan

    Ora Ana

    fungsi

    kanggo Video Game, Kanggo Ponsel, Headphone HiFi, Olahraga

    Kanthi Mikrofon

    Ya

    fitur

    Kanthi Mikropon, Aktif Noice Cancelling

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Head Ear for PS3 Bluetooth Wireless headset Single Ear-hook"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: RDIVWWATNRC2 Kategori: , Tags: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori