Latihan Penguat Tangan lan Latihan Jari Silicone Grip Latihan Tandu Arthritis Grip Trainer Sikat Tangan Expander Grip

3.88$

Cepet! Swara 18 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Feature:
1.【Ideal For Sports Lovers】The Finger Strengthener can improve the finger strength of athletes (rock climbing, fitness, tennis, baseball, boxing) and musicians (guitar, bass, pianist, and violinist) and daily housework ( driving, typing, writing, working, etc.).
2.【6 Resistant Levels to Choose from】Silicone Guitar Finger Exerciser provides you with 6 levels of resistant levels, including 6.6LB, 8.8LB, 11LB, 13LB, 17LB, and 21LB. You can choose the appropriate level according to your grip strength.
3.【High-Quality Material】Our Finger Stretcher is made of high-quality silicone material, which is safe and durable, not easy to tear, and can be used for a long time.
4.【Portable And Lightweight Design】Finger Trainer is small and light enough to fit in your gym bag or pocket. You can enjoy a workout at work or at leisure. Exercise your hands anytime, anywhere with the Finger Extensor Exerciser.
5.【6 Resistant Levels to Choose from】Silicone Guitar Finger Exerciser provides you with 6 levels of resistant levels, including 6.6LB, 8.8LB, 11LB, 13LB, 17LB, and 21LB. You can choose the appropriate level according to your grip strength.
Description:
Finger exercisers can improve finger strength and mobility. Made of high-quality silicone as the main material, it is not easy to tear, break or deform, and is small enough to fit in your gym bag or pocket.
Keterangan:
Product Name: Finger Exerciser
Bahan: Silicone
Resistant level: 6.6LB, 8.8LB, 11LB, 13LB, 17LB, 21LB
Color: black+gray

Catetan:
Amarga efek cahya lan sudut motret, ana prabédan warna ing produk, muga-muga ngerti.

 
























 

 

 

Werna

,

Situs Pelatihan

Hand

Jeneng Jabatan

Unisex

Koleksi

Latihan driji

Asal

Mainland China

Jinis olahraga

Training Strength

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Hand Strengthener Training and Exercise Finger Silicone Grip Exercise Stretcher Arthritis Grip Trainer Hand Brush Expander Grips”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005005937680409 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
placeholder

Latihan Penguat Tangan lan Latihan Jari Silicone Grip Latihan Tandu Arthritis Grip Trainer Sikat Tangan Expander Grip

3.88$

Takon Pitakonan