Kotak Akrilik Emas Geometris Evening Bag Tas Genggam Rantai Elegan Tas Tangan Wanita Kanggo Pesta Tas Bahu Kanggo Pernikahan/Kencan/Pesta

(25 reviews customer)

Rega asli yaiku: 50.05 $.rega saiki: 25.54 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    HTB1wkTFb9WD3KVjSZSgq6ACxVXau

    Kotak Akrilik Emas Geometris Evening Bag Tas Genggam Rantai Elegan Tas Tangan Wanita Kanggo Pesta Tas Bahu Kanggo Pernikahan/Kencan/Pesta

    Rega asli yaiku: 50.05 $.rega saiki: 25.54 $

    Takon Pitakonan


      Share

     

    Kotak Akrilik Emas Geometris Evening Bag Tas Genggam Rantai Elegan Tas Tangan Wanita Kanggo Pesta Tas Bahu Kanggo Pernikahan/Kencan/Pesta

    fitur:

    Material:

    PVC

    Size:
    LXWXH=
    17X3.5X10CM

    (1 Inci = 2.54CM; 1 CM = 0.39 Inci)

    kapasitas:

    dompet, hp, kunci lan liya-liyane.

    warna:
    sliver emas werna abu-abu peteng

    Gaya:

    fashion, Ladies, seger

    Gunakake:

    nedha bengi, kerja, sekolah

    cara:

    pundhak, diagonal, portabel

     

    Paket kalebu:

    1 X tas sore

    CATETAN: Amarga cahya lan monitor komputer sing beda, warna bisa uga beda karo gambar. Uga, mangga ngidini pangukuran 1-3 cm beda-beda miturut nggawe manual. Pangerten lan pitulungan sampeyan banget dihargai. Muga-muga sampeyan bisa seneng blanja ing kene.

    Wektu kiriman:

    1-Wektu pangolahan: pesenan sampeyan bakal dicenthang kanthi teliti lan dikirim metu ing 1-5 dina bisnis sawise pembayaran wis ngankat. Kita bakal ngirim nomer nelusuri sanalika sawise pangiriman.

    2-Standar wektu pangiriman dening China post:

    Rusia
    : 20 – 35 dina

    USA / Kanada
    : 7 – 15 dina

    Australia / New Zealand
    : 7 – 15 dina

    Euro:
    7 - 20 dina tekan Inggris, Prancis, Belgia, Ceko, Walanda, Norwegia, Spanyol, Swedia, Swiss, Slovakia, Turki, Ukraina

    Jepang/Thailand:
    7 - 15 dina

    Negara liya
    : 20 kanggo 60 dina

    Biaya khusus lan pajak impor
    :

    Panuku bakal tanggung jawab kanggo biaya reresik khusus, pajak impor lan tugas, lan pajak tambah nilai sing bisa dibayar kanggo ngimpor bingkisan sampeyan.

    Diskon pesenan akeh kanggo grosir:

    We offer free shipping express kanggo paling negara dening DHL yen pesenan luwih saka 10pcs, kita saestu appreciate kanggo nindakake bisnis karo sembarang wholesaler saka negara, hubungi kita kanggo diskon paling apik karo pengiriman ekspres menyang negara.

    Reseller lan pelanggan bali

    We appreciate sembarang pengecer saka negara, supaya kita ora kurban gambar watermark kanggo pengecer kita, hubungi kita kanggo njupuk gambar sing perlu kanggo toko online. Kita bakal dadi supplier sing bisa dipercaya kanthi layanan pelanggan sing apik.

    Kebijakan sawise sale:

    1- Yen ukuran ora pas: sampeyan bisa bali item kanggo kita kanggo panggantos free, nanging panuku tanggung jawab kanggo bali biaya kapal, utawa kita bisa kurban 30% diskon kanggo Piece liya karo ukuran bener yen tetep.

    2- Yen nampa barang cacat: monggo njupuk gambar barang sing ana cacat lan kirimake menyang kita, kita bakal mriksa manawa ana masalah kualitas, banjur kita bakal ngirim potongan liyane kanthi gratis yen ana masalah kualitas. .

    Komentar:

    Kepuasan sampeyan minangka nomer siji sing kita preduli. Hubungi kita kanggo mutusake masalah masalah sadurunge ninggalake umpan balik negatif utawa mbukak regejegan, kita tansah mbales pesen ing 24 jam.

    Pengiriman ekspres gratis menyang umume negara kanthi DHL kanthi pesenan luwih saka 10pcs

     

    bobot 0.5 kg
    dimensi 25 × 20 × 10 cm
    Brand Name

    IGETBAG

    GTIN

    2000002811589

    Wangun

    FLAP

    Material utama

    PVC

    Asal

    Mainland China

    Panggonan Asal

    Provinsi GUANG DONG

    Tipe Pola

    Kisi Diamond

    Panggil model

    oms075

    gaya

    fashion

    Atose

    HARD

    Gender

    WOMEN

    Jenis Penutupan

    Hasp

    wusana

    Versatile

    njaba

    Ana

    Dekorasi

    Ana

    Lining Material

    polyester

    Adhedhasar review 25

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 25 kanggo Kotak Akrilik Emas Geometris Evening Bag Tas Genggam Rantai Elegan Tas Tangan Wanita Kanggo Pesta Tas Bahu Kanggo Pernikahan/Kencan/Pesta

    1. V *** h -

      Aku wis tuku minaudiere iki saka bakul liyane ana 4 taun sayangé aku iki dicolong ing wayah sore. Aku dhawuh kene lan ditampa ing 13 dina ing Paris. Pangiriman cepet produk sing padha karo sing dikarepake 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏. Dibungkus apik banget 👌👌👌👌👌

      warna: emas

    2. M *** a -

      luhur

      warna: abu-abu peteng

    3. J *** a -

      Apik banget lan dikemas kanthi apik.

      warna: emas

    4. M *** a -

      Iku minangka apik minangka katon

      warna: emas

    5. M *** n -

      Spektakuler lan wis dadi wektu rawuh! Konten hipermega

      warna: emas

    6. g *** e -

      warna: emas

    7. g *** r -

      Sempurno!!! Tresna ing saben rinci!

      warna: emas

    8. S *** H -

      Apik banget yen ing foto mung siji-sijine iPhone 13 pro max sing ora cocog karo kantong kasebut

      warna: emas

    9. y***s -

      Anggur apik banget sadurunge wektu lan kayata foto, ukuran apik lan dibungkus kanthi apik

      warna: emas

    10. T *** a -

      Apik lan apik banget 😍 tas urip iku 👌

      warna: Sliver

    11. S *** s -

      absalutely ayu lan gorgious.metu ngadeg ngadeg lan dirancang.digawe apik banget.banget seneng.i nyaranake Ladies tuku.sampeyan tresna iku.dipercaya kula.thankyou.
      elinga ora butuh tas jas kanggo menang lan mangan.matur nuwun.😃🥰👍

      warna: emas

    12. YShopper -

      warna: Sliver

    13. H *** A -

      Tas keren banget

      warna: emas

    14. A *** a -

      Tas tangan sing apik, ora biasa. IPhone 10 diselehake, ora bakal pas maneh.

      warna: abu-abu peteng

    15. S *** o -

      Tas sing apik banget lan pengiriman cepet banget. Matur nuwun sanget

      warna: emas

    16. YShopper -

      ayu banget. Teka sadurunge tanggal sing dikira. Matur nuwun

      warna: emas

    17. M *** o -

      warna: abu-abu peteng

    18. YShopper -

      teka telat tinimbang sing dikarepake nanging apik banget kaya gambar.

      warna: emas

    19. p *** s -

      Pengiriman super cepet produk top

      warna: emas

    20. s *** f -

      Iku super cover

      warna: emas

    21. C *** i -

      warna: emas

    22. p***l -

      warna: emas

    23. P *** o -

      Tas sing apik banget, sanajan cilik banget. Aku seneng banget!!

      warna: emas

    24. YShopper -

      Cukup sampurna. Aku babar blas remen nalika aku entuk. Werna emas lurus lan katon apik banget. Masalah mung mambu. Ambune kaya mambu sing ora enak, nanging aku rumangsa bisa lara

      warna: emas

    25. J *** u -

      petit trop

      warna: abu-abu peteng

    SKU: 2F6WHSX6253L Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori